ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Milli Vanilli: Το τρέιλερ της ταινίας για την τεράστια επιτυχία που κατέληξε σε σκάνδαλο

Oι Milli Vanilli την εποχή που μεσουρανούσαν στη παγκόσμια μουσική σκηνή. 

ΑP Photo

Η άνοδος των Milli Vanilli στη μουσική σκηνή της δεκαετίας του '80 μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.

Το PEOPLE παρουσίασε αποκλειστικά το πρώτο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας «Girl You Know It's True» η οποία σύμφωνα με δελτίο Τύπου, επικεντρώνεται στη «ραγδαία άνοδο και την απότομη πτώση ενός από τα πιο επιτυχημένα R&B ντουέτα» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σιμόν Βερχόβεν (Simon Verhoeven).

Η ταινία έχει τον ίδιο τίτλο από τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα των Φαμπ Μορβάν (Fabrice Morvan) και Ρομπ Πιλάτους (Rob Pilatus), που έχοντας κατακτήσει την παγκόσμια αναγνώριση ως Milli Vanilli, αποκαλύφθηκε ότι δεν τραγουδούσαν οι ίδιοι τις επιτυχίες τους.

Ο Τιγιάν Ενζί (Tijan Njie) και ο Έλαν Μπέν Αλι (Elan Ben Ali) υποδύονται τα δύο μέλη του διάσημου συγκροτήματος ενώ ο Ματίας Σβαϊγκχέφερ (Matthias Schweighöfer) ενσαρκώνει τον μουσικό παραγωγό Φρανκ Φάριαν (Frank Farian), μαζί με τους Γκρέιαμ Ρότζερς (Graham Rogers) και Μπέλλα Ντέιν (Bella Dayne).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσουμε αυτή την ταινία που εμβαθύνει στην αληθινή ιστορία πίσω από την επιτυχία και τη διαμάχη γύρω από την κληρονομιά των Milli Vanilli» ανέφερε σε δήλωσή του ο Τόνι Πιαντεντόσι (Tony Piantedosi), αντιπρόεδρος της Vertical, εταιρείας που απέκτησε τα δικαιώματα διανομής της ταινίας.

«Είναι μια σπάνια ευκαιρία να σηκώσουμε την κουρτίνα και να δείξουμε στο κοινό την πραγματική ιστορία πίσω από τα συγκλονιστικά πρωτοσέλιδα».

Σημειώνεται ότι οι πραγματικοί ερμηνευτές ήταν ο Τζον Ντέιβις (John Davis) και ο Μπραντ Χάουελ (Brad Howell) ο οποίος συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας μαζί με την κόρη του Ντέιβις, Τζάσμιν.

Το «Girl You Know It's True» βγαίνει στους κινηματογράφους στις 9 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης