ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πότε ξεκινά η 2η σεζόν της σειράς «Severance»

Ο σκηνοθέτης Dan Erickson 

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Τον Ιανουάριο του 2025, ξεκινά να προβάλλεται η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Severance»,  που φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Νταν Έρικσον, σύμφωνα με το teaser που κυκλοφόρησε το Apple TV+ 

Το σύντομο κλιπ μεταφέρει τους θαυμαστές στο εμβληματικό ασανσέρ της εταιρείας όπου ο Mark Scout ('Ανταμ Σκοτ) και οι συνάδελφοί του έχουν υποβληθεί στη διαδικασία του «Severance» δηλαδή του διαχωρισμού, όπου απομονώνεται η μνήμη τους στον εργασιακό χώρο από την προσωπική τους ζωή, όπως αναφέρει το Variety.

Η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια που θα κυκλοφορούν από ένα κάθε εβδομάδα.

Σύμφωνα με την Apple, «ο Mark και οι φίλοι του μαθαίνουν τις ολέθριες συνέπειες του να παίζεις με το φράγμα της αποχώρησης, οδηγώντας τους σε πιο σκοτεινά μονοπάτια».

Τα νέα επεισόδια θα επανασυνδέσουν τους αρχικούς πρωταγωνιστές Britt Lower, Tramell Tillman, Zach Cherry, Jen Tullock, Michael Chernus, Dichen Lachman, John Turturro, Christopher Walken και Patricia Arquette, με την Sarah Bock και τους Gwendoline Christie, Bob Balaban και Merritt Wever.

Η δεύτερη σεζόν του «Severance», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Apple TV+ στις 17 Ιανουαρίου του 2025 ενώ το τελευταίο επεισόδια θα είναι διαθέσιμο στις 21 Μαρτίου του ίδιου έτους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης