ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Time Bandits» Η νέα συναρπαστική κωμική περιπέτεια στον χρόνο δια χειρός Τέρι Γκίλιαμ

«Time Bandits» Η νέα συναρπαστική κωμική περιπέτεια στον χρόνο δια χειρός Τέρι Γκίλιαμ

Ο σκηνοθέτης Τέρι Γκίλιαμ

(AP Photo/Antonis Pasvantis)

Το επίσημο τρέιλερ για το «Time Bandits», τη νέα τηλεοπτική μεταφορά της αγαπημένης ταινίας φαντασίας του 1981, δια χειρός Τέρι Γκίλιαμ, αποκάλυψε το Apple TV+.

Πρόκειται για κωμική σειρά περιπέτεια η οποία ακολουθεί μια συμμορία κλεφτών, με αρχηγό την Λίζα Κούντροου και τον 11χρονο Κέβιν που είναι ο μικρότερος στην ομάδα και τον υποδύεται, ο Βρετανός ηθοποιός Kal-El Tuck.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «καθώς η ομάδα ταξιδεύει στο χώρο και στον χρόνο πέφτει πάνω σε συναρπαστικούς κόσμους του μακρινού παρελθόντος, ενώ παράλληλα αναζητά θησαυρούς. Οι «Time Bandits», γίνονται μάρτυρες της δημιουργίας του Στόουνχεντζ, βλέπουν τον Δούρειο Ίππο, ξεφεύγουν από τους δεινόσαυρους, προκαλούν χάος κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, βιώνουν την Εποχή των Παγετώνων, τους αρχαίους πολιτισμούς και την Αναγέννηση του Χάρλεμ».

Μαζί τους πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Τζορτζ Χουβαρδάς, Τάιγκ Μέρφι, Ρότζερ Ζαν Νσενγκιούμβα και Κίρα Τόμσον.

Ο Τάικα Γουαϊτίτι έχει αναλάβει την σκηνοθεσία των δύο πρώτων επεισοδίων και παράλληλα είναι συν-σεναριογράφος με τον Ίαν Μόρις (Iain Morris) και εκτελεστικός παραγωγός. Σύμφωνα με το Variety, το

Apple αγόρασε τα δικαιώματα του «Time Bandits» το 2018 και ανακοίνωσε τη δημιουργία της παραγωγής τον επόμενο χρόνο.

Η σειρά των 10 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδια στις 24 Ιουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ