ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κορυφαίες εμπειρίες διακοπών στο Nikki Beach Resort & Spa Santorini

Κορυφαίες εμπειρίες διακοπών στο Nikki Beach Resort & Spa Santorini
© Christos Drazos Photography

To Nikki Beach Resort & Spa Santorini υπόσχεται έναν μοναδικό συνδυασμό χαλάρωσης και διασκέδασης πάνω στη μαύρη άμμο της παραλίας που απλώνεται ακριβώς μπροστά του.

Ως κορυφαίο διεθνές brand συνώνυμο του πιο ζωντανού luxury lifestyle, το Nikki Beach παρουσιάζει το μόλις ανακαινισμένο του beach club με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες πισίνες του νησιού. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν εδώ μοναδικά events με γνωστά guest DJs από Ελλάδα και εξωτερικό, μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, ένα κορυφαίο spa & fitness centre, και την πάντα θετική ενέργεια του Nikki Beach Tribe. Όλα τα 6 πυρηνικά στοιχεία του Nikki Beach -μουσική, φαγητό, ψυχαγωγία, μόδα, κινηματογράφος και τέχνη- ενώνονται για να δημιουργήσουν τις καλύτερες διακοπές της ζωής μας.

Copy-of-Copy-of-nikki-beach-santorini_E9A3540.jpg

Από τότε του προσγειώθηκε στο νησί, το Nikki Beach Resort & Spa Santorini κατόρθωσε αμέσως να εξελιχθεί στο απόλυτο meeting point ενός κομψού και γεμάτο ζωή κοινού, που αναζητά μόνο το καλύτερο για τη διασκέδαση και τις διακοπές του. Ο διεθνώς διάσημος Όμιλος lifestyle hospitality αποτελεί την απόλυτη εγγύηση πως εδώ οι μέρες και οι νύχτες μας θα είναι γεμάτες συναρπαστικές και αυθεντικές εμπειρίες.

Copy-of-nikki-beach-santorini_E9A3488.jpg

Το πολυτελές resort είναι το μοναδικό ξενοδοχείο 5 αστέρων στο νησί της Σαντορίνης που βρίσκεται πάνω σε παραλία, γεγονός που το κάνει ιδανικό για πολλά διαφορετικά στυλ ταξιδιωτών. Η τεράστια πισίνα με το εντυπωσιακό swim-up pool bar και τις ανεβασμένες μουσικές επιλογές εξελίσσεται συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όμως και η πανέμορφη παραλία με τη ζεστή μαύρη άμμο, τα κρυστάλλινα νερά και τις πολυτελείς εγκαταστάσεις τραβά τα βλέμματα και μας προσκαλεί για νωχελικές ημέρες κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο.

drz_nikki-beach-santorini_08148.jpg

Άλλωστε το μόλις ανανεωμένο Beach Club διαθέτει ίσως τα πιο αναπαυτικά beach beds που έχουμε συναντήσει ποτέ, και δύσκολα τα εγκαταλείπουμε, ιδίως εάν πάνω τους απολαμβάνουμε ήδη το sushi, τις σαλάτες ή τα Ελληνικά πιάτα μας και ένα από τα ευφάνταστα signature cocktails που μόλις έχει ετοιμαστεί στο μπαρ με φρέσκα φρούτα και premium συστατικά. Αυτή η πολυτελής εμπειρία συνεχίζεται και στην άνεση των δωματίων μας, που μας σαγηνεύουν να περνούμε τις ώρες μας εκεί, χάρη στην ανεπιτήδευτα πολυτελή αισθητική και τα θετικά τους vibes.

drz_nikki-beach-santorini_08091.jpg

Εδώ, γύρω από την καταγάλανη πισίνα και τα τεράστια daybeds λοιπόν, οι επισκέπτες απολαμβάνουν τα πιο hot καλοκαιρινά events, που κάνουν το Nikki Beach Resort & Spa Santorini το απόλυτο σημείο συνάντησης στο νησί, τόσο για τους διαμένοντες όσο και για εξωτερικούς επισκέπτες. Στις 12 Ιουλίου και στις 9 Αυγούστου ο DJ Claudio de Tulio βάζει φωτιά στα decks από τις 4 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Στις 26 Ιουλίου και στις 15 Αυγούστου ο DJ Ismael Garcia φέρνει μαζί του αέρα από Ίμπιζα και δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για χορό και διασκέδαση με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

DSC07312.jpg

Εδώ κάθε μέρα είναι αφορμή για γιορτή χάρη στα γεμάτα ζωή εβδομαδιαία happenings, από τα La Dolce Vita Tuesdays με αέρα από Αμάλφι μέχρι τα Waves & Moves Wednesdays με πρωταγωνιστή τις φυσαλίδες της ροζ σαμπάνιας και τα Under the Santorini Sun Saturdays με guest εμφανίσεις από την Shaya όλο τον Αύγουστο. Κλείνουμε την εβδομάδα μας με τα διάσημα Amazing Sundays Beach με signature πιάτα, απίθανα cocktails και υπέροχες μουσικές, που θα ολοκληρωθούν με ένα δυνατό αποχαιρετιστήριο πάρτι με τον DJ Tsilichristos στις 31 Αυγούστου.

SSPP_3.jpg

Οι επισκέπτες επιλέγουν μεταξύ κορυφαίων προτάσεων διαμονής, με τα δωμάτια και τις σουίτες να σχηματίζουν μία μικρογραφία κάθε κυκλαδίτικης Χώρας με άσπρα σοκάκια και πολύχρωμες βουκαμβίλιες. Χαλαρώνουν στις ιδιωτικές πισίνες ή τα jaccuzi τους, κολυμπούν στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα, ηρεμούν στη νέα resort exclusive πισίνα, ή κάνουν τη βόλτα τους στη μαύρη παραλία με τα κρυστάλλινα νερά.

DSC06233.jpg

Το Beach Club και το Nikki Beach Restaurant προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από διεθνείς προτάσεις με την κουζίνα να εμπνέεται από τους προορισμούς του Nikki Beach και τις ελληνικές τοπικές γεύσεις. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τα διάσημα Nikki Beach sushi boats μαζί με ένα δροσερό cocktail ή ένα ποτήρι εξαιρετική σαμπάνια στην άνεση της ξαπλώστρας τους, ή αφήνονται στα λαχταριστά μεσογειακά και ελληνικά πιάτα των lunch & dinner menus με βάση τα τοπικά υλικά, όπως το τοματάκι Σαντορίνης και τα φρέσκα θαλασσινά.

NB-2-57.jpg

Το Nikki Spa προσφέρει ένα μοναδικό σκηνικό με θεραπευτικά πρωτόκολλα και χαλαρωτικά μασάζ με την υπογραφή του premium spa brand Ligne St. Barth. Οι επισκέπτες μπουν επίσης να απολαύσουν θεραπείες και στις Outdoor Spa Cabanas πάνω στην παραλία. Το Hair & Nails Salon και το υπερσύγχρονο Tone Gym συμπληρώνουν τη wellness πλευρά των καλύτερων διακοπών που έχουμε βιώσει ποτέ.

Info: Nikki Beach Resort & Spa Santorini, Αγία Παρασκευή, Μονόλιθος, Σαντορίνη, 2286037093, santorini.nikkibeach.com.Για κρατήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με το reservations.santorini@nikkibeachhotels.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ