ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σε ντοκιμαντέρ η ζωή της τραγουδίστριας ηθοποιού και χορεύτριας JoJo Siwa

Η JoJo Siwa 

ΑΠΕ

Ντοκιμαντέρ θα γίνει η ζωή της γνωστής Αμερικανίδας ηθοποιού, τραγουδίστριας και χορεύτριας Jolo Siwa.  

Η αμερικανίδα σταρ των ριάλιτι σόου συνεργάζεται ξανά με τον δημιουργό του ριάλιτι σόου «Dance Moms» Τζεφ Κόλινς για να δημιουργήσει νέα σειρά ντοκιμαντέρ που εξετάζει την προσωπική και επαγγελματική ζωή της σταρ.

Η χωρίς τίτλο σειρά θα είναι παραγωγής της Resilient Content του Τζεφ Κόλινς, η οποία ιδρύθηκε πρόσφατα ως μέρος συνολικής συμφωνίας στη Sony Pictures Television – Nonfiction.

Σύμφωνα με τη Resilient Content, το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί την προσωπική και επαγγελματική ζωή και καριέρα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, ηθοποιού και χορεύτριας JoJo Siwa.

Θα εστιάζει επαγγελματική της πορεία και πώς από αγαπημένο του κοινού παιδί τηλεοπτικών εκπομπών έγινε ενήλικη ποπ σταρ.

Η JoJo Siwa θα αποκαλύψει πώς είναι να είσαι μια από τις πιο διάσημες 20χρονες στον κόσμο που διευθύνει διάφορες επιχειρήσεις, υπογράφει συμφωνία με δισκογραφική και ζει μόνη της για πρώτη φορά.

«Ιστορίες της ζωής της θα αφηγούνται η ίδια και άνθρωποι του στενού της κύκλου, ενώ για πρώτη φορά θα αποκαλύπτει ποια είναι στις ήσυχες στιγμές μακριά από τα φώτα της σκηνής» αναφέρεται στην περιγραφή.

Η JoJo Siwa πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο EP, το «Guilty Pleasure», στις 12 Ιουλίου.

Η χορεύτρια, τραγουδίστρια και ηθοποιός μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερους από 70 εκατομμύρια ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανακηρύχθηκε ένας από τους «100 πιο σημαντικούς ανθρώπους» του Time το 2020.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης