ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν μαζί σε νέα ταινία χωρίς... υπερήρωες!

Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν μαζί σε νέα ταινία χωρίς... υπερήρωες!

Ο Ράιαν Ρέινολντς υπογράφει αυτόγραφα στη Σεούλ με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας του με τον Χιου Τζάκμαν Deadpool & Wolverine

AP Photo/Ahn young-joon

Μία νέα ταινία - αυτή τη φορά χωρίς υπερήρωες - ετοιμάζουν Ράιαν Ρέινολντς και ο Χιου Τζάκμαν 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο EW, ο Καναδός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί με τον Χιου Τζάκμαν στην επερχόμενη ταινία «Deadpool & Wolverine» επιβεβαίωσε ότι στη επόμενη συνεργασία τους δεν θα είναι υπερήρωας.

«Έχουμε μία που θέλουν να γυρίσουμε σύντομα» τόνισε, αλλά δεν αποκάλυψε επιπλέον λεπτομέρειες για την επόμενη ταινία τους. Αναφερόμενος στη συνεργασία με τον Τζάκμαν, δήλωσε: «Θα έλεγα ότι η δική μας σχέση είναι όπως κάθε σχέση που είναι επιτυχημένη και λειτουργεί» διευκρίνισε τονίζοντας ότι υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον.

«Πάντα υποστηρίζω τον Χιου να σκοράρει και να κερδίζει. Γνωρίζω επίσης την καρδιά και του μυαλό του και ποιος είναι» πρόσθεσε.

«Μπορώ να πω από πρώτο χέρι ότι είναι ένα άτομο, το οποίο όχι μόνο αξίζει να υποστηρίζεις, αλλά είναι κάποιος που είναι αδύνατο να μην υποστηρίζεις» είπε ο Ράιαν Ρέινολντς αναφερόμενος στον δεσμό φιλίας με τον συμπρωταγωνιστή του.

Οι Ρέινολντς και Τζάκμαν επαναλαμβάνουν τους χαρακτήρες της Marvel στην τρίτη ταινία του franchise Deadpool, στην οποία περνούν τα όρια του χώρου και του χρόνου όπως είναι γνωστά, προκειμένου να καταρρίψουν έναν κοινό εχθρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ