ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Με στολή πιλότου της Formula 1 ο Μπραντ Πιτ στο Bρετανικό Γκραν Πρι

Ο ηθοποιός Brad Pitt 

(Christian Bruna/Pool photo via AP, File)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο διάσημος ηθοποιός Μπραντ Πιτ παρακολούθησε το Bρετανικό Γκραν Πρι, φορώντας μάλιστα στολή πιλότου της Formula 1.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν χαμογελαστός και εγκάρδιος με τους θεατές απολαμβάνοντας την εμβληματική πίστα του Silverstone Circuit.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΕΤ, η παρουσία του σχετίζεται με την επερχόμενη ταινία της F1, καθώς εθεάθη επίσης να μπαίνει σε μία είσοδο που είχε την επιγραφή «Cast Green Room».

Στην πολλά υποσχόμενη παραγωγή των Apple Studios σε σενάριο Έχρεν Κρούγκερ ο Πιτ υποδύεται τον Σόνι Χέιζ, έναν πρώην οδηγό και αστέρι στη δεκαετία του΄90 που επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τον Τζόσουα Πιρς, ένα ανερχόμενο ταλέντο που τον ενσαρκώνει ο Ντάμσον Ίντρις.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζόζεφ Κοσίνσκι ενώ ο σταρ έχει αναλάβει και μέρος της παραγωγής μαζί με τον Τζέρι Μπρουκχάιμερ και τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον.

Το όνομα της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί, όμως σύμφωνα με πληροφορίες θα ονομάζεται «Apex».

Τη διανομή έχει αναλάβει η Warner Bros. Pictures, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις 25 Ιουνίου 2025 και στη Βόρεια Αμερική δύο ημέρες αργότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης