ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επισκέφτηκε την Ελλάδα και δεν την πήρε είδηση κανείς

Η Μπρίτνει Σπίαρς

(Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File)

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ταξίδεψε στην Ελλάδα πριν από δύο μήνες.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες ώρες η ποπ σταρ δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που, όπως έγραψε, τράβηξε κατά τη διάρκεια παραμονής της σε νησί, την ταυτότητα του οποίου δεν αποκάλυψε.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους πάνω από 42 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram φαίνεται η μπλε πόρτα ενός καταστήματος με το μενού γραμμένο σε μικρούς μαυροπίνακες. Η τραγουδίστρια φωτογράφισε επίσης τα σοκάκια του νησιού και το λιμάνι με τις βάρκες.

«Φωτογραφίες που τράβηξα από ένα ταξίδι στην Ελλάδα πριν από 2 μήνες» έγραψε στη λεζάντα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Greek CityTimes», την περίοδο που ισχυρίζεται ότι βρισκόταν στην Ελλάδα, η διάσημη τραγουδίστρια είχε απασχολήσει τον Τύπο και είχε ανησυχήσει τους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Ήταν η περίοδος, που έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, φωτογραφίες με την Σπίαρς σε άσχημη κατάσταση, να περπατάει τυλιγμένη με κουβέρτα και με αστυνομικούς να τη συνοδεύουν έξω από ξενοδοχείο στο Λος 'Αντζελες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ τον Μάιο, η σταρ είχε έντονο καυγά με τον σύντροφό της, Πολ Σόλιζ (Paul Soliz), με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ορίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης