ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Fly Me to the Moon»: Πώς σχολίασε ο Γκρεγκ Μπερλάντι την απρόσμενη κυκλοφορία της ταινίας του

«Fly Me to the Moon»: Πώς σχολίασε ο Γκρεγκ Μπερλάντι την απρόσμενη κυκλοφορία της ταινίας του

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Greg Berlanti 

Για την ρομαντική κομεντί «Fly Me to the Moon» και την μεγάλη ανταπόκριση που βρίσκει όπου προβάλλεται, μίλησε ο σκηνοθέτης της Γκρεγκ Μπερλάντι.

Όπως είπε ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός δεν σχεδίαζε να κάνει το ντεμπούτο της στις αίθουσες η νέα ρομαντική κομεντί.

«Αρχικά ήταν για streaming» αποκάλυψε μιλώντας σε μια προβολή της ταινίας στο San Vicente Bungalows στο Δυτικό Χόλυγουντ.

«Όταν την παραδώσαμε, αρχίσαμε να τη δοκιμάζουμε. Τη δοκιμάσαμε στο Ντένβερ και πήγε πολύ καλά. Στην Καλιφόρνια, στο Τέξας. Κάθε φορά, ήταν πολύ μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού».

Με πρωταγωνιστές την Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, το «Fly Me to the Moon», είναι μια ρομαντική κομεντί με φόντο την ιστορική προσελήνωση της NASA στο φεγγάρι.

«Η Kelly Jones(Γιόχανσον), διαφημιστικό στέλεχος στη Νέα Υόρκη προσλαμβάνεται από τον Λευκό Οίκο για να φτιάξει τη δημόσια εικόνα της NASA προκαλώντας χάος στο ήδη δύσκολο έργο του διευθυντή εκτόξευσης, Cole Davis(Τέιτουμ). Όταν ο πρόεδρος θεωρεί την αποστολή πολύ σημαντική για να αποτύχει, η Jones λαμβάνει εντολή να οργανώσει μια ψεύτικη, εφεδρική προσεδάφιση στο φεγγάρι και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει πραγματικά», αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ