ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στο eBay μέρος της γκαρνταρόμπας του Έλτον Τζον - Πουλάει ρούχα του για καλό σκοπό

Ο Έλτον Τζον 

AP

Μέρος της τεράστιας γκαρνταρόμπας του πουλάει μέσω του eBay ο Έλτον Τζον για καλό σκοπό.

Ο γνωστός καλλιτέχνης θα πουλήσει κάποια από τα κομμάτια της ιδιαίτερης συλλογής του που περιλαμβάνει περίπου 250 ρούχα και αξεσουάρ με το γνωστό εκκεντρικό στυλ του σταρ ενώ κάποια φέρουν το αρχικό γράμμα του ονόματός του.

Ειδικότερα αποτελείται από ένα σημαντικό αριθμό πολύχρωμων πουκαμίσων με την υπογραφή του Gianni Versace ανάμεσα σε δημιουργίες των Yohji Yamamoto, Gucci και Richard James.

Επίσης υπάρχουν αθλητικά ρούχα γνωστών οίκων, μία φανέλα της Bristol City FC, λόγω της στενής του σχέσης με τον ποδόσφαιρο και μοναδικά αξεσουάρ από τις συναυλίες του, όπως μία τσάντα Gucci που χρησιμοποίησε στην περσινή αποχαιρετιστήρια περιοδεία του.

Επιπλέον, ο κορυφαίος καλλιτέχνης εμπλούτισε την συλλογή ζητώντας από τους διάσημους φίλους του σχεδιαστές να δωρίσουν αντικείμενα. Τα ενδυματολογικά κομμάτια της Donatella Versace θα είναι αναμφίβολα τα πιο περίζητητα, αναφέρει ο Guardian.

Σε δήλωσή του o σταρ της μουσικής ανέφερε ότι η συλλογή προέρχεται από τον «θησαυρό της Ατλάντα» και ελπίζει ότι τα αντικείμενα «θα σας εμπνεύσουν να προβάλετε το μοναδικό σας πνεύμα και να σας δώσουν τόση χαρά όση έδωσαν σε μένα». Και προσθέτει:

«Είτε αναζητάτε την πολυτέλεια είτε κάτι πιο χαλαρό, υπάρχει ένα τέλειο αντικείμενο για τον καθένα. Ακόμα καλύτερα, κάθε λίρα πηγαίνει για την υποστήριξη του έργου του Ιδρύματος Elton John Aids Foundation για την εξάλειψη του στίγματος των LGBTQ+».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης