ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ενθουσιασμένοι οι κριτικοί από την επιστροφή του Τζέιμς Κόρντεν στη θεατρική σκηνή

O Τζέιμς Κόρντεν (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Photo by Matt Sayles/Invision/AP, File

Ο Τζέιμς Κόρντεν επέστρεψε στο Λονδίνο και πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση με την Άννα Μάξγουελ Μάρτιν, στο θέατρο Old Vic.

Η ερμηνεία του Άγγλου ηθοποιού, κωμικού, τηλεοπτικού παρουσιαστή και τραγουδιστή στο πολιτικό δράμα του Τζο Πένχολ, «The Constituent» συγκέντρωσε γενικά θετικές κριτικές.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «The Independent» o Κόρντεν, ο οποίος παρουσίαζε για πολλά χρόνια το αμερικανικό τηλεοπτικό σόου «The Late Late Show with James Corden» αναφέρεται ως «πραγματικά σπουδαίος ηθοποιός σε ένα αδύναμο πολιτικό έργο».

Στην παράσταση ο ηθοποιός υποδύεται τον Άλεκ, προβληματικό πρώην στρατιώτη που το κοινό συναντά να τοποθετεί ένα σύστημα ασφαλείας στο γραφείο της βουλευτού Μόνικα (Μάξγουελ Μάρτιν).

Κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών, ο χαρακτήρας του Κόρντεν εξελίσσεται - γίνεται ολοένα και πιο απελπισμένος και βασίζεται περισσότερο στην υποστήριξη της Μόνικα για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει ένα δύσκολο διαζύγιο και τα οικογενειακά δικαστήρια.

Στην κριτική της «The Telegraph» αναφέρεται ότι ο Κόρντεν «συστήνεται ξανά ως αστείος» και τελικά αποκαλύπτει μια πιο πολεμική πλευρά της θορυβώδους περσόνας.

Ο Κόρντεν κάνει μια «δυναμική επιστροφή» αναφέρεται σε κριτική της «The Evening Standard» και σημειώνεται ότι «αιχμαλωτίζει την ένταση και την αυξανόμενη απόγνωση του χαρακτήρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης