ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νέος πρεσβευτής του οίκου Louis Vuitton ο ηθοποιός Gong Yoo

Νέος πρεσβευτής του οίκου Louis Vuitton ο ηθοποιός Gong Yoo

Ο ηθοποιός Gong Yoo 

(AP Photo/Chiang Ying-ying)

Ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός Γκονγκ Γιου θα είναι ο νέος πρεσβευτής του οίκου μόδας Louis Vuitton.

Με καταγωγή από το Μπουσάν ο ηθοποιός είναι γνωστός για τους ρόλους του στις σειρές «Squid Game», «The Silent Sea» και «Coffee Prince» και στην ταινία «Train to Busan».

Είτε πρόκειται για θρίλερ, μυστήρια ή ρομαντικές σειρές μαζί με το έργο του για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την ψυχική υγεία, ο Yoo έχει δείξει αγάπη για την τέχνη του, κάτι που θαυμάζει ο γαλλικός οίκος στον ηθοποιό.

Αν και ο Yoo έχει παρακολουθήσει επιδείξεις ανδρικών συλλογών του Louis Vuitton στο παρελθόν, πρωταγωνίστησε σε παγκόσμια καμπάνια των ρολογιών LV Tambour Horizon και παρακολούθησε τα εγκαίνια του Louis Vuitton Maison στη Σεούλ, ο νέος ρόλος του ως πρεσβευτής του brand είναι βέβαιο ότι θα εμβαθύνει τη σχέση του με τον οίκο.

Στο παρελθόν, πρεσβευτές του οίκου έχουν εμφανιστεί ως προσκεκλημένοι σε επιδείξεις, πρωταγωνίστησαν σε καμπάνιες παράλληλα με τη συμμετοχή σε διάφορες πρωτοβουλίες και πρότζεκτ.

Ο Yoo εντάσσεται στη λίστα των πρεσβευτών του LV, στην οποία περιλαμβάνονται οι Victor Wembanyama, BamBam, RIIZE, Felix Lee, Carlos Alvarez, J-Hope, Jung Ho-yeon και άλλοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ