ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Τζέιμι Λι Κέρτις και Λίντσεϊ Λόχαν ξανά μαζί στο πλατό για το σίκουελ «Freaky Friday 2»

H Τζέιμι Λι Κέρτις με την Λίντσεϊ Λόχαν

Associated Press (collage)

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του σίκουελ «Freaky Friday 2», με τις Τζέιμι Λι Κέρτις και η Λίντσεϊ Λόχαν να συναντιούνται ξανά στο πλατό.

Μαζί τους επιστρέφουν οι Μαρκ Χάρμον, Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ, Κριστίνα Βιντάλ , Χάιλυ Χάντσον, Λουσίλ Σουνγκ, Στίβεν Τομπολόφσκι και Ρόζαλιντ Τσάο.

Οι Τζούλια Μπάτερς, Μάνι Χασίντο, Μαϊτρέγι Ραμακρίσναν και Σοφία Χάμονς είναι τα νέα μέλη που θα συμμετέχουν στο σίκουελ.

Η Disney και η Κέρτις έδωσαν στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά από τα παρασκήνια με τις πρωταγωνίστριες να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως Tess και Anna Coleman, αντίστοιχα.

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025, αλλά προς το παρόν η Disney δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για την πλοκή της συνέχειας της αγαπημένης κωμωδίας του 2003, η οποία ήταν βασισμένη στο μυθιστόρημα που έγραψε η Μέρι Ρότζερς και κυκλοφόρησε το 1972.

Η πρωτότυπη ταινία σημείωσε εισπράξεις άνω των 160 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως με μόλις 20 εκατομμύρια δολάρια προϋπολογισμό, όπως αναφέρει το Variety.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Νίσα Γκανάτρα ενώ ο Άντριου Γκαν επιστρέφει στη παραγωγή και θα είναι μαζί με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και την Κριστίν Μπέρρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης