ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Τζέιμι Λι Κέρτις και Λίντσεϊ Λόχαν ξανά μαζί στο πλατό για το σίκουελ «Freaky Friday 2»

Οι Τζέιμι Λι Κέρτις και Λίντσεϊ Λόχαν ξανά μαζί στο πλατό για το σίκουελ «Freaky Friday 2»

H Τζέιμι Λι Κέρτις με την Λίντσεϊ Λόχαν

Associated Press (collage)

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του σίκουελ «Freaky Friday 2», με τις Τζέιμι Λι Κέρτις και η Λίντσεϊ Λόχαν να συναντιούνται ξανά στο πλατό.

Μαζί τους επιστρέφουν οι Μαρκ Χάρμον, Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ, Κριστίνα Βιντάλ , Χάιλυ Χάντσον, Λουσίλ Σουνγκ, Στίβεν Τομπολόφσκι και Ρόζαλιντ Τσάο.

Οι Τζούλια Μπάτερς, Μάνι Χασίντο, Μαϊτρέγι Ραμακρίσναν και Σοφία Χάμονς είναι τα νέα μέλη που θα συμμετέχουν στο σίκουελ.

Η Disney και η Κέρτις έδωσαν στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά από τα παρασκήνια με τις πρωταγωνίστριες να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως Tess και Anna Coleman, αντίστοιχα.

https://www.instagram.com/reel/C8mtr7uv3wf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025, αλλά προς το παρόν η Disney δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για την πλοκή της συνέχειας της αγαπημένης κωμωδίας του 2003, η οποία ήταν βασισμένη στο μυθιστόρημα που έγραψε η Μέρι Ρότζερς και κυκλοφόρησε το 1972.

Η πρωτότυπη ταινία σημείωσε εισπράξεις άνω των 160 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως με μόλις 20 εκατομμύρια δολάρια προϋπολογισμό, όπως αναφέρει το Variety.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Νίσα Γκανάτρα ενώ ο Άντριου Γκαν επιστρέφει στη παραγωγή και θα είναι μαζί με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και την Κριστίν Μπέρρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ