ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Post Malone, Doja Cat, Jelly Roll στο Global Citizen Festival 2024

APE MPE

Στο Φεστιβάλ Global Citizen 2024 θα συμμετάσχουν οι Post Malone, Doja Cat, Jelly Roll και Rauw Alejandro, οι οποίοι θα ανέβουν στις 28 Σεπτεμβρίου στη σκηνή στο Central Park Great Lawn της Νέας Υόρκης.

Το κίνημα Global Citizen είναι πλατφόρμα κοινωνικής δράσης για μια παγκόσμια γενιά που θέλει να επιλύσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμου και στοχεύει στην εξάλειψη της ακραίας φτώχειας.

Ο ηθοποιός Χιου Τζάκμαν θα είναι ο οικοδεσπότης του Φεστιβάλ, με την πρωτευοντολόγο και ανθρωπολόγο δρ Τζέιν Γκούντολ και τον επιμελητή του Φεστιβάλ Κρις Μάρτιν των Coldplay επίσης να εμφανίζονται.

«Η επισιτιστική κρίση συνεχίζει να αυξάνεται, οι μολυσματικές ασθένειες εξακολουθούν να εξαπλώνονται, το χρέος μεγαλώνει και η περσινή ήταν η πιο καυτή χρονιά που έχει καταγραφεί» αναφέρει ανακοίνωση του Global Citizen. «Εν τω μεταξύ, οι κυβερνήσεις παντού μειώνουν τις συνεισφορές τους στην εξωτερική βοήθεια, με περισσότερες από τις μισές χώρες της G7 να έχουν προτείνει περικοπές φέτος. Παρά το αναδυόμενο χάσμα μεταξύ αυτού που χρειάζεται ο κόσμος και αυτού που φαίνεται πολιτικά εφικτό, η κατάσταση των πιο ευάλωτων κοινοτήτων του κόσμου είναι πιο επείγουσας ανάγκης από ποτέ. Είναι μια κρίσιμη χρονιά για την παγκόσμια κοινότητα για να υποστηρίξει οργανισμούς πρώτης γραμμής, να επενδύσει σε λύσεις που σώζουν ζωές και να δράσει σήμερα, για να σώσει το αύριο» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης