ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το spinoff του «Game of Thrones» ξεκινά γυρίσματα - Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες

Το spinoff του «Game of Thrones» ξεκινά γυρίσματα - Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες

Η πρώτη εικόνα από την νέα σειρά του HBO.

HBO

To House of the Dragon ξεκίνησε νέα σεζόν την προηγούμενη Κυριακή, όμως το HBO δεν μένει εκεί μόνο, αφού ετοιμάζει μία ακόμη σειρά στο σύμπαν του Game of Thrones. Η επόμενη τηλεοπτική σειρά που θα δούμε από τα βιβλία του George R.R. Martin θα ονομάζεται A Knight of the Seven Kingdoms και μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη εικόνα από τα γυρίσματα.

H νέα σειρά θα εξιστορεί γεγονότα από τα ομώνυμα μυθιστορήματα The Hedge Knight του 1998, The Sworn Sword του 2003 και The Mystery Knight του 2010.

Το 2015 όμως τα είδαμε και πάλι στην αγορά του βιβλίου σε μία τριλογία βιβλίων με τίτλο A Knight of the Seven Kingdoms -όπως ο τίτλος της σειράς.

https://www.instagram.com/p/C8XqS3dSFZw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα, η νέα αυτή σειρά θα βρίσκεται χρονικά μεταξύ των γεγονότων του House of the Dragon, αλλά και του Game of Thrones. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη και γι’ αυτό το λόγο το HBO μοιράστηκε την πρώτη εικόνα με τον πρωταγωνιστή της σειράς.

Οι Peter Claffey και Dexter Sol Ansell θα είναι πρωταγωνιστές στη νέα spinoff, prequel σειρά του Game of Thrones, υποδυόμενοι τους Ser Duncan the Tall και "Egg", δύο χαρακτήρες, οι οποίοι είναι γνωστοί από τα ομώνυμα βιβλία του George R.R. Martin και για πρώτη φορά θα μεταφερθούν στην οθόνη.

Ο Claffey είναι πρώην παίκτης ράγκμπι και ηθοποιός ευρέως γνωστός για το ρόλο του στη σειρά Bad Sisters, αλλά και από την κωμική σειρά τρόμου Wrecked του BBC. Ο Ansell έχει παίξει στα The Midwich Cuckoos και Hullraisers, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε στην prequel ταινία των Hunger Games, το The Ballad of Songbirds & Snakes.

Στο cast θα συμμετέχουν και οι Finn Bennett ως Aerion Targaryen, Bertie Carvel ως Baelor Targaryen, Tanzyn Crawford ως Tanselle, Daniel Ings ως Ser Lyonel Barotheon, και Sam Spruell ως Maekar Targaryen. Οι Sarah Adina Smith και Owen Harris θα σκηνοθετήσουν 3 από τα 6 συνολικά επεισόδια της πρώτης σεζόν.

Με πληροφορίες από: ‘Game of Thrones’ Spinoff ‘A Knight of the Seven Kingdoms’ Begins Filming as ‘The Crown,’ ‘True Detective’ Actors Join Cast

ΔΗΜΟΦΙΛΗ