ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Rock 'n' Roll πάρτι με τους The Offspring στην έναρξη του Release Athens 2024

Πραγματοποιήθηκε χθες η έναρξη του Release Athens 2024 με μια από τις μεγαλύτερες rock ‘n’ roll γιορτές που έχουμε ζήσει ποτέ. 

Το punk rock των Αθηναίων The Overjoyed αποτέλεσε ιδανική αρχή και μέχρι να πάρει την σκυτάλη το τρίο του Danko Jones, γέμισαν την Πλατεία Νερού με ενθουσιασμό. Το γκρουπ από τον Καναδά, πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στην Ελλάδα και δικαίωσε τη φήμη του ως ένα από τα κορυφαία live σχήματα της σκηνής, με ένα απολαυστικό σετ που περιείχε επιλογές από ολόκληρη τη δισκογραφία τους.

Σειρά πήραν οι The Subways, οι οποίοι έπαιξαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους αλλά επιφύλαξαν και ένα αξέχαστο φινάλε με την ελληνική εκδοχή του “Rock ‘N’ Roll Queen” και τον Billy Lynn να κάνει stage diving και να δηλώνει ενθουσιασμένος που η μπάντα έπαιζε πριν τους απόλυτους βασιλιάδες του rock‘n’ roll, τους Offspring.

Οι Αμερικανοί επιβεβαίωσαν φυσικά τον τίτλο τους, με ένα πλούσιο και εκρηκτικό σετ. Στα 17 τραγούδια που ακούσαμε live, οι Offspring από το εναρκτήριο “Come Out Play” μέχρι το εντυπωσιακό φινάλε του “Self Esteem”, σήκωσαν στον αέρα την κατάμεστη Πλατεία Νερού, παίζοντας τραγούδια από ολόκληρη την πορεία τους όπως τα “Want You Bad”, “Bad Habit” και “Pretty Fly (For A White Guy) αλλά και μια απίθανη διασκευή στο “Blitzkrieg Bop” των Ramones.

Η δεύτερη μέρα του Release Athens 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Παρασκευή 14 Ιουνίου, με headliner το μεγαθήριο του thrash metal, τους θρυλικούς Megadeth του Dave Mustaine. Μαζί τους, ένα από κορυφαία power metal συγκροτήματα όλων των εποχών, οι Γερμανοί Blind Guardian αλλά και ένα από τα πιο ξεχωριστά σχήματα της σκηνής, οι Grand Magus.

Σας περιμένουμε!

Δες εδώ το photostory από την 1η ημέρα
https://www.releaseathens.gr/photostory-offspring/

Πληροφορίες: www.releaseathens.gr

Εισιτήρια: www.releaseathens.gr more.gr

Επόμενο show:
Παρασκευή 14 Ιουνίου: Megadeth, Blind Guardian, Grand Magus (περισσότερα εδώ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης