ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λαοθάλασσα στο ΟΑΚΑ για την συναυλία των Coldplay: Φαντασμαγορικό θέαμα για τους 60.000 θεατές

Λαοθάλασσα στο ΟΑΚΑ για την συναυλία των Coldplay: Φαντασμαγορικό θέαμα για τους 60.000 θεατές

Ο φροντμαν των Coldplay, Κρις Μάρτιν (φωτογραφία αρχείου)

AP Photo/Chris Pizzello

Τον παλμό ενός φαντασμαγορικού σόου καταγράφουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έκαναν σε μόλις λίγα λεπτά τον γύρο των social media τους από την συναυλία των Coldplay στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου (8/6).

Εξήντα χιλιάδες θεατές «πλημμύρισαν» το ΟΑΚΑ, σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες των τελευταίων ετών στη χώρα μας και σίγουρα στην μεγαλύτερη συναυλία μετά την πανδημία.

Οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες του συγκροτήματος είχαν αρχίσει να στήνονται έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο από νωρίς το πρωί.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος ο Αρχιμήδης θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί αργήσαμε τόσο πολύ να έρθουμε στην Ελλάδα, φτάνοντας όμως στην Αθήνα έκανε την οδύσσεια αυτή τόσο περισσότερο γλυκιά. Ανυπομονούμε να παίξουμε απόψε στο πανέμορφο Ολυμπιακό Στάδιο» αναφέρουν στην σχετική τους ανάρτηση.

Στο μεταξύ, στην συναυλία αναμένεται να βρεθούν 40.000 θαυμαστές από το εξωτερικό και τις δύο ημέρες.

Το οικολογικό μήνυμα του συγκροτήματος

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πολυαναμενόμενο μουσικό γεγονός τα μέλη του συγκροτήματος έχουν απαγορεύσει τα πλαστικά μιας χρήσης και την αντικατάστασή τους από χάρτινα.

Την ίδια ώρα, θα υπάρχουν δύο ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει ένας χώρος στον οποίο οι θεατές θα παράγουν ενέργεια χορεύοντας, αλλά και χρησιμοποιώντας στατικά ποδήλατα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ