ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Exit Right»: Νέα ταινία, «ταξίδι ζωής» της Σούζαν Σαράντον και του Γουίλιαμ Χ. Μέισι

Η Σούζαν Σαράντον 

Willy Sanjuan/Invision/AP

Η βραβευμένη με Όσκαρ Σούζαν Σάραντον, ο υποψήφιος για Έμμυ και Χρυσή Σφαίρα Γουίλιαμ Χ. Μέισι και η υποψήφια για Έμμυ Μάρσια Κρος ενώνουν τις δυνάμεις για να πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Τόμας Α. Μόργκαν «Exit Right»

Η ταινία η οποία σηματοδοτεί επίσης το σεναριακό ντεμπούτο του Mόργκαν επικεντρώνεται «στην καρκινοπαθή Jan Randall (Σάραντον) και στον σύζυγό της John (Μέισι) ο οποίος της προσφέρει ως τελευταίο δώρο, ένα ταξίδι ζωής».

«Το να φέρω στον κόσμο μια τέτοια ιστορία είναι ένα όνειρο ζωής που εκπληρώθηκε από ένα μικρό αγόρι που καθόταν στο σινεμά κάθε Σαββατοκύριακο, περιμένοντας να δει τη ζωή να ξεδιπλώνεται στην οθόνη» ανέφερε σε δήλωσή του ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

Σύμφωνα με το Deadline, η ηρωίδα της Σάραντον είναι μία γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Συνταξιοδοτήθηκε μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως δημοσιογράφος και με ό,τι καταπιάνεται βάζει τη σφραγίδα και το πάθος της. Ο σύζυγός της, επίσης συνταξιούχος, δεν παίρνει κανένα ρίσκο, του αρέσουν τα πράγματα να είναι τακτοποιημένα και απλά, όπως τα σιδερωμένα τζιν ενώ το αγαπημένο του χρώμα είναι το μπεζ. Η Κρος υποδύεται την Monica Freeman, την αποξενωμένη αδελφή της Randall η οποία μισεί τον John και θα κάνει τα πάντα για την υγεία της αδελφής της.

Ο Εντ Γκλάουζερ αναλαμβάνει την παραγωγή μέσω της Garrick Street Productions ενώ η Σάραντον με τον Μέισι θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί του «Exit Right».

Παράλληλα με τα αστείρευτα κινηματογραφικά της πλάνα, η Σούζαν Σαράντον συνεχίζει το ακτιβιστικό έργο της, ιδαίτερα κατά της Γενοκτονίας της Παλαιστίνης οου συντελείται στη Λωρίδα της Γάζας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης