ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαραθώνια προβολή της σειράς «Normal People» στις 16 Ιουνίου για καλό σκοπό

Η ηθοποιός Ντέιζι Έντγκαρ – Τζόουνς  που πρωταγωνιστεί στην σειρά

ΑΠΕ

Μια γνωστή τηλεοπτική σειρά θα προβληθεί στην μεγάλη οθόνη στα μέσα Ιουνίου για καλό σκοπό.

Πρόκειται για την σειρά «Normal People» που θα προβληθεί στις 16 Ιουνίου σε κινηματογράφο που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί και στην οποία πρωταγωνιστούν οι Πολ Μέσκαλ και Ντέιζι Έντγκαρ – Τζόουνς.

Οι δύο πρωταγωνιστές με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν: «Έχουμε κάποια νέα να μοιραστούμε!! Δείτε αυτό το μέρος» και πρόσθεσαν φωτογραφία τους στο Instagram Story.

Οι θαυμαστές έκαναν υποθέσεις για ενδεχόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς σύντομα. Όμως οι δυο ηθοποιοί ανακοίνωσαν ειδική φιλανθρωπική προβολή ολόκληρης της σειράς που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου σε κινηματογράφο στο κεντρικό Λονδίνο που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Οι Πολ Μέσκαλ και Έντγκαρ-Τζόουνς θα κληρώσουν εισιτήρια για μια ειδική μαραθώνια προβολή της σειράς «Normal People» στη μεγάλη οθόνη.

Και οι δύο θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, όπως και ο σκηνοθέτης Λένι Άμπραμσον, ο παραγωγός Εντι Γκίνεϊ και άλλοι συντελεστές και φίλοι.

Για να συμμετάσχουν στην κλήρωση, οι θαυμαστές μπορούν να κάνουν δωρεά στο ίδρυμα Pieta House και στη Unicef. Οι νικητές που θα επιλεγούν από την κλήρωση θα παρακολουθήσουν την προβολή.

Το Ίδρυμα Pieta House είναι ιρλανδική φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά οικογένειες που έχουν πληγεί από αυτοκτονία, αυτοκτονικό ιδεασμό και αυτοτραυματισμό.

Οι δύο ηθοποιοί άφησαν και υπονοούμενο για πιθανή δεύτερη σεζόν με τον Μέσκαλ να λέει στην αρχή βίντεο: «Λυπούμαστε απίστευτα αν παραπλανήσαμε τον κόσμο. Δεν είναι δεύτερη σεζόν». Η Έντγκαρ-Τζόουνς πρόσθεσε: «Όχι ακόμα. Υπάρχει ακόμη χρόνος. Να έχετε πίστη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης