ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γαστρονομικά line-ups, cocktail festivals, wellness events, μουσικά δρώμενα και πολλά ακόμη νέα

Γαστρονομικά line-ups, cocktail festivals, wellness events, μουσικά δρώμενα και πολλά ακόμη νέα

Cocktail festival, διάσημοι DJs, βραβευμένοι σεφ, wellness δράσεις και fashion events είναι μερικά μόνο από όσα θα συναντήσουμε αυτό το καλοκαίρι στο πρώτο W Escape της χώρας.

Με έμφαση στη μουσική, στην ευεξία, στον αθλητισμό, στη μόδα και στη γαστρονομία, οι εκδηλώσεις φέτος στο πρώτο W της χώρας μας ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και κάνουν ακόμη πιο συναρπαστικό το καλοκαίρι μας. Το πρώτο W Escape στην Ελλάδα, παρουσιάζει φέτος νέες εξατομικευμένες εμπειρίες και αποκλειστικές υπηρεσίες, όπως προσωπικό σεφ και μπάρμαν, ιδιωτικές προβολές ταινιών στο θερινό σινεμά, ή ακόμα και μια ειδικά σχεδιασμένη εμπειρία shopping στη Navarino Agora για τους sophisticated travellers που δεν συμβιβάζονται σε θέματα διαμονής. Για τους λάτρεις της φύσης και της ιστορίας, έχει δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα ιδιωτικών ξεναγήσεων σε μέρη, όπως η λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας και η Αρχαία Ολυμπία, με αφορμή και το Ολυμπιακό έτος.

W-Costa-Navarino-yoga.jpg

Sound & Wellness Retreat

Η αρχή γίνεται 30 Μαΐου έως 2 Ιουνίου και το resort μας προσκαλεί σε ένα τετραήμερο Sound & Wellness retreat, με καταξιωμένους εισηγητές που εξειδικεύονται στην επιστήμη του σώματος, την ευεξία, τη γιόγκα και τον διαλογισμό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε συνεδρίες γιόγκα με το πρώτο φως του ήλιου, ενώ στη δύση, θα απολαύσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες της ακουστικής μουσικής μέσα από ένα αναζωογονητικό sound healing session στην παραλία.

Fashion Event

Στις 7 και 8 Ιουνίου, το W Costa Navarino θα παρουσιάσει ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο από workshops και επιδείξεις μόδας. Επιλεγμένα ρούχα, αξεσουάρ καθώς και έργα τέχνης θα είναι διαθέσιμα, αλλά και μια υπηρεσία ενοικίασης ρούχων, υποστηρίζοντας μικρές επιχειρήσεις που λειτουργούν με οδηγό την αειφορία και έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

W-Costa-Navarino-SUP.jpg

Το 1οWatersports Festival

Από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου στο Νavarino Watersports by Moraitis θα πραγματοποιηθεί το 1ο Watersports Festival με αγώνες SUP και SUP yoga sessions. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τα κύματα δοκιμάζοντας το wing-foiling και το wakeboarding, ενώ οι μουσικές επιλογές του Best Radio 92.6 θα δίνουν τον παλμό σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Cocktail Festival

Από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου, το W Costa Navarino φιλοξενεί το πρώτο Cocktail Festival. Στο τριήμερο φεστιβάλ, γνωστά μπαρ και bartenders, θα μοιραστούν μερικά από τα signature κοκτέιλ τους με τους επισκέπτες του resort. Tα κορυφαία ελληνικά μπαρ Barro Negro, The Clumsies, Τhe Bar in Front of The Bar και 42, θα βρίσκονται εκεί για μια μοναδική εμπειρία, με συνοδεία τη μουσική του Best Radio 92.6. και των live acts από τους Dj Myronas, Shaya και Nick Devon.

W-Costa-Navarino-View-from-Parelia.jpg

Chefs on Fire

Μεταξύ 12 Ιουλίου και 8 Αυγούστου, γνωστοί Έλληνες σεφ συστήνουν μια μοναδική γαστρονομική πρόταση μαγειρεύοντας σε υπαίθριες κουζίνες στην παραλία του W Costa Navarino. Οι Δημήτρης Δημητριάδης, Νίκος Θωμάς (SIMUL), Παύλος Κυριάκης (Gallina Athens), Φώτης Φωτείνογλου (ΦΙΤΑ) και Αλέξανδρος Τσιοτίνης (CTC),Μανώλης Παπουτσάκης (Pharaoh Athens) χρησιμοποιούν τοπικά υλικά, τη φωτιά ως βασικό εργαλείο και μεθόδους όπως ψήσιμο σε χόβολη ή μαγείρεμα a la plancha, συνδυασμένα με τη δική τους γαστρονομική ταυτότητα.

W-Costa-Navarino.jpg

Electro DJ line-up

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ένα δυναμικό electro line-up με ελληνικά και διεθνή ονόματα, θα υποδεχθεί τους επισκέπτες. Διάσημοι DJs, όπως ο Moojo, αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες από την ελληνική σκηνή, όπως οι Yucatan, Da Mike και Junior Pappa, Liva K., υπόσχονται μουσικά πάρτι από τη δύση του ήλιου μέχρι αργά το βράδυ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ