ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Με κέρινο ομοίωμα στο Μουσείο Μαντάμ Τισό και ο Τιμοτέ Σαλαμέ

Με κέρινο ομοίωμα στο Μουσείο Μαντάμ Τισό και ο Τιμοτέ Σαλαμέ
Ο Τιμοτέ Σαλαμέ με την Ζεντάγια στην πρεμιέρα του «Dune: Part One», το 2021 στο Λονδίνο. Με την δημιουργία του Alexander McQueen που είχε φορέσει σε εκείνη την πρεμιέρα παρουσιάζεται και σαν κέρινο ομοίωμα στο Μουσείο Μαντάμ Τισό  Joel C Ryan/Invision/AP

Το δικό του κέρινο ομοίωμα στο διάσημο Μουσείο Μαντάμ Τισό του Λονδίνου. απέκτησε και ο βραβευμένος ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ.

Η κέρινη φιγούρα που φιλοτεχνήθηκε επιμελώς για εννέα μήνες, αποτυπώνει το χαρακτηριστικό στυλ του σταρ φορώντας μία δημιουργία που δώρισε ο οίκος Alexander McQueen και που είχε επιλέξει ο ίδιος να φορέσει στην πρεμιέρα του «Dune: Part One» στο Λονδίνο το 2021.

«Κομψός, ταλαντούχος και χωρίς να φοβάται να δείξει συναισθήματα εκτός οθόνης, ο Σαλαμέ αμφισβητεί το τι σημαίνει να είσαι πρωταγωνιστής στο Χόλυγουντ το 2024» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή της η studio manager του θρυλικού μουσείου Jo Kinsey και προσθέτει.

Νέα ταινία - Μπομπ Ντίλαν

Η παραγωγή της νέας ταινίας «A Complete Unknown» βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πρώτες φωτογραφίες του έκαναν την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το People, ο σταρ εθεάθη σε γύρισμα στην Νέα Υόρκη να φοράει ένα τζιν παντελόνι, χακί τζάκετ, γάντια και ένα πλεκτό κασκόλ, ενώ στο χέρι του κρατούσε μία φθαρμένη θήκη κιθάρας και στο ώμο του είχε ένα μεγάλο κίτρινο σακίδιο.

Timothe Salame

Την σκηνοθεσία της πολυαναμενόμενης ταινίας υπογράφει ο Τζέιμς Μάνγκολντ η οποία θα επικεντρωθεί στην είσοδο του Ντίλαν στη φολκ μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης κατά τη δεκαετία του ΄60, μετά την μετακόμισή του από τη Μινεσότα.

Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Ελ Φάνινγκ, Μόνικα Μπαρμπάρο, Έντουαρντ Νόρτον, Νικ Όφερμαν και Μπόιντ Χόλμπρουκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ