ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέριλ Στριπ: Αυτή είναι η ερωτική σκηνή με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ που δεν μπορεί να ξεχάσει

Η Μέριλ Στριπ κατά την πρόσφατη εμφάνισή της στις κάννες 

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Την ερωτική σκηνή που δεν ήθελε να τελειώσει θυμήθηκε κατά την παρουσία της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών η Μέριλ Στριπ.

Η βραβευμένη με τρία Όσκαρ ηθοποιός θυμήθηκε λεπτομέρειες από μια σκηνή πλυσίματος μαλλιών στο δράμα του 1985 Out of Africa απέναντι στον 87χρονο Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Η συνάδελφός της, βραβευμένη με Όσκαρ, είπε η Streep στον δημοσιογράφο Didier Allouch, δεν ήταν αμέσως επαγγελματίας στο λούσιμο των μαλλιών της δίπλα σε ένα ποτάμι στα γυρίσματα στην Κένυα.

Στην εν λόγω σκηνή ο κυνηγός μεγάλων θηραμάτων του που παίζει ο Ρέντφορντ προσφέρεται να πλύνει τα μαλλιά της Δανέζας βαρόνης που ενσαρκώνει η Σριπ. «Είναι μια σκηνή σεξ, κατά κάποιον τρόπο, επειδή είναι τόσο οικεία», δήλωσε η Στριπ. «Έχουμε δει τόσες πολλές σκηνές με ανθρώπους να κάνουν σεξ, αλλά δεν βλέπουμε αυτή την αγάπη, το άγγιγμα, τη φροντίδα. Υπέροχα. Δεν ήθελα να τελειώσει εκείνη η μέρα».

Με μόνη εξαίρεση «τους ιπποπόταμους», πρόσθεσε και άλλα μέλη του ζωϊκού βασιλείου.

«Το ζώο που σκοτώνει τους περισσότερους ανθρώπους στην Αφρική είναι ο ιπποπόταμος», εξήγησε η Στριπ. «Αν μπεις ανάμεσα σε έναν ιπποπόταμο και το νερό, θα σου επιτεθεί και έχει αυτά τα σαγόνια. Έτσι, κάναμε γυρίσματα στο ποτάμι και οι ιπποπόταμοι ήταν ακριβώς από πάνω. Δεν ξέρω αν το δείχνουν αυτό στην ταινία, δεν θυμάμαι. Αλλά το γνώριζα», αποκάλυψε.

Εκτός από την αντιμετώπιση των άγριων ιπποπόταμων, το Out of Africa εισήγαγε αρκετά λιοντάρια από την Καλιφόρνια. «Υποτίθεται ότι ήταν καλά, ήμερα - δεν ήταν» τόνισε.

Σαν να μην ήταν αρκετά υπήρχαν και τα έντομα. «Τα νυχτερινά γυρίσματα», είπε η Στριπ, «είχαν τα μεγάλα φώτα που προσέλκυαν τα πάντα: νυχτερίδες, έντομα και τα πάντα».

Κατά τη διάρκεια μιας λήψης για ένα μακρινό πλάνο, θυμήθηκε, ένιωσε κάτι «να μπαίνει στο πίσω μέρος του γιακά μου... Δεν ήξερα αν θα με δάγκωνε».

Αφού αγνόησε γενναία το έντομο και ολοκλήρωσε τη λήψη, η ηθοποιός είπε στον ειδικό για τα μαλλιά και το μακιγιάζ ότι υπήρχε κάτι στην μπλούζα της. «Με χαστούκισε και μετά το βγάλαμε έξω, το σηκώσαμε και ήταν ένα έντομο τόσο μεγάλο όσο το χέρι μου. Και δεν με δάγκωσε! Οπότε δεν έπρεπε να το σκοτώσω», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης