Θα δούμε και «Top Gun 3»; «Εξαρτάται από τον Τομ»
Ανανεώθηκε:
Η ταινία «Top Gun: Maverick» από το Μάιο ως και σήμερα κατάφερε να κερδίσει πάνω από 600 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική και 1.18 δισεκατομμύρια παγκοσμίως κάνοντάς την την πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει ο Τομ Κρουζ.
Θα μπορούσε αυτό να περάσει ανεκμετάλλευτο τόσο από τον ίδιον όσο και από την παραγωγό εταιρία Paramount; Δύσκολα.
Σύμφωνα με το Entertainment Tonight o Κρουζ κι ο συμπρωταγωνιστής του στο «Top Gun: Maverick», Μάιλς Τέλερ, είχαν κάποιες συζητήσεις μεταξύ τους για ένα τρίτο σίκουελ. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Τέλερ, αλλά δεν είναι σίγουρος για το πόσο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
«Αυτό θα ήταν υπέροχο, αλλά όλα εξαρτώνται από τον Κρουζ. Ολα εξαρτώνται από τον Τομ. Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις μαζί του για αυτό. Θα δούμε. Για εκείνον το να μοιράζεται το “Top Gun” μαζί μου και με πολλούς από τους άλλους νέους ηθοποιούς, ήταν απλώς μια τρελή βόλτα και συνεχίζεται ακόμα», είπε ο Τέλερ.
Για την ώρα ο Κρουζ είναι απασχολημένος με ένα άλλο franchise του, το «Mission Impossible»: Το «Dead Reckoning Part 1» θα κυκλοφορήσει το 2023, οπότε αν το «Top Gun 3» γίνει πραγματικότητα αυτό συμβεί σε τουλάχιστον μια τριετία. Εξάλλου ο Κρουζ έχει χρόνο. Νέος είναι ακόμη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρίστιαν Μπέιλ: «Οι άνθρωποι γελούσαν επειδή έπαιρνα στα σοβαρά το ρόλο του Μπάτμαν»
«The Bride»: Έρχεται η θρυλική επιστροφή της «Νύφης του Φρανκενστάιν» με τον Κρίστιαν Μπέιλ
09:44
Ποιους δρόμους άνοιξαν οι αγρότες ενόψει της συνάντησης με Μητσοτάκη: Οι «κόκκινες γραμμές» και οι εκπρόσωποι
09:32
Νέα μαρτυρία για τη 16χρονη Λόρα: Eθεάθη στη Βάρη - Τι ανέφερε ιδιοκτήτης καφετέριας (vid)
09:29
Νέα σελίδα στις σινοκαναδικές σχέσεις - Κρίσιμες επαφές στο Πεκίνο για Σι και Κάρνι
09:29