«Ticket to Paradise»: Τζούλια Ρόμπερτς και Τζόρτζ Κλούνεϊ ξανά μαζί - Σε ρομαντική κομεντί
Ανανεώθηκε:

Πάει καιρός που δεν τους έχουμε δει μαζί σε ταινία, αλλά ήλθε η ώρα. Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς, συμπρωταγωνιστές στην ταινία «Ocean's Eleven» επιστρέφυν με μια ρομαντική κομεντί, ένα είδος που κανείς τους δεν έχει κάνει εδώ και κάμποσα χρόνια.
Στο «Ticket to Paradise», βλέπουμε τους δύο ηθοποιούς στουςρόλους δύο χωρισμένων συζύγων που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εμποδίσουν την κόρη τους να παντρευτεί στο Μπαλί έναν άντρα που μόλις γνώρισε.
- «Τα χειρότερα 19 χρόνια της ζωής μου», λέει ο χαρακτήρας του Κλούνεϊ στο τρέιλερ, τη στιγμή που ο χαρακτήρας της Ρόμπερτς κάθεται δίπλα του στο αεροπλάνο.
- «Ήμασταν παντρεμένοι μόλις πέντε», του απαντά εκείνη.
- «Προσμετράω και την ανάρρωση», της λέει αυτός
«Πάει πάρα πολύς καιρός από τότε που έκανα μια ρομαντική κομεντί», είπε πρόσφατα η Τζούλια Ρόμπερτς στο New York Times Magazine. «Αν είχα βρει κάτι σαν το «Notting Hill» θα το είχα κάνει. Δεν είχε βρεθεί κάτι τέτοιο μέχρι τούτην τη ταινία».
Το «Ticket to Paradise» θα βγει στους κινηματογράφους στις 21 Οκτωβρίου.
George Clooney and Julia Roberts reunite for 'Ticket to Paradise', Lisa Respers France, CNNi
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τομ Χανκς: Οι σκηνές του «Forrest Gump» που πίστευε ότι δεν θα προβάλλονταν ποτέ

DIXAN: Ξεκάθαρα Μαζί για το περιβάλλον και την κοινωνία
11:56
Ακυρώσεις πτήσεων της AEGEAΝ σήμερα από και προς το αεροδρόμιο του Χίθροου
11:50.jpg?t=9sPDmdbTFMb0Pe7YY0g1Pg)
Πάτρα: Συναγερμός σε γυμνάσιο για καπνούς στο υπόγειο του κτηρίου - Τι διαπίστωσε η Πυροσβεστική
11:48
Όουεν Κούπερ: Το νέο αστέρι του «Adolescence» θέλει κάποτε να υποδυθεί τον Spider-Man
11:38