ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To Game Of Thrones κατά της προσφυγικής κρίσης

To Game Of Thrones κατά της προσφυγικής κρίσης

Λάνιστερ, Σταρκ, καλοί, κακοί, όλοι όσοι κατοικούν στο φαντασιακό σύμπαν του Τζ. Ρ.Ρ. Μάρτιν από αυτή την Κυριακή το δικό του ακτιβισμό. Η Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης (IRC) ανακοίνωσε τη συνεργία του με το HBO και με hashtag του το #RealmtotheRescue το Westeros ζει ζητάει από τους θεατές να κάνουν χρηματικές δωρεές για να υποστηρίξουν το έργο της ΜΚΟ, International Rescue Committe.

Το ποσό που θα ήθελαν να συγκεντρωθεί, είναι συνεπές με το φανατικό κοινό της σειράς. Στόχος τους είναι να συνδράμουν στη συγκέντρωση τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Η Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση που βοηθά όσους πλήττονται από ανθρωπιστικές κρίσεις σε όλο τον κόσμο. “Σε όλο τον κόσμο, βίαιες συγκρούσεις αναγκάζουν εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψουν σπίτια και πατρίδα. Αυτές οι οικογένειες προσφύγων αγωνίζονται για την επιβίωση. Δεν πρέπει να είναι μόνοι τους σε αυτόν των αγώνα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι υψίστης σημασίας να ενώσουμε τις δυνάμεις και να τους βοηθήσουμε. Συμμετέχοντας στην εκστρατεία του GOT και του IRC μπορείτε να κάντε τη διάφορά” αναγράφει στην ιστοσελίδα που είναι αφιερωμένη στην πρωτοβουλία #RealmtotheRescue, η IRC.

1457746667890

“Μαζική έξοδος, εκατομμύρια άνθρωποι που προσπαθούν να αποδράσουν από τον πόλεμο, πείνα και καταστροφή. Δεν πρόκειται για μυθιστόρημα, ούτε για φαντασία” υπενθυμίζουν οι πρωταγωνιστές της σειράς που αποφάσισαν να αφήσουν τους δράκους για να κάνουν την καλή πράξη της σεζόν με ανταμοιβή.

Όσοι κάνουν δωρεά θα συμμετέχουν σε κλήρωση για ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες όπου και θα βρεθούν μαζί με το cast στην πρεμιέρα του 6ου κύκλου ενώ όποιος δωρίσει 1.500 δολάρια θα αποκτήσει ένα πιστό αντίγραφο της ασπίδας της φατρίας των Λάνιστερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ