ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κόρτνεϊ Κοξ: Η Μόνικα από τα Φιλαράκια στο τζακούζι με τον Μπέκαμ - Πανικός στο Instagram (picts)

AP Photo/Jae C. Hong

Την αρχή έκανε η Τζένιφερ Άνιστον, «ρίχνοντας» το Instagram με μια και μόνο ανάρτησή της. Τώρα, ακόμα ένα Φιλαράκι, η Κόρτνεϊ Κοξ, προκαλεί σεισμό στα social media, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται να απολαμβάνει το τζακούζι παρέα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ... 

Η Κόρτνεϊ Κοξ υποδυόταν τη Μόνικα στην εμβληματική σειρά. Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο Ιnstagram, στις οποίες φαίνεται η ίδια -με το μαγιό της- να απολαμβάνει χαλαρωτικές στιγμές στο τζακούζι. Μέχρι εκεί, εντάξει. μόνο που δεν ήταν μόνη, αλλά μαζί της ήταν ο -ημίγυμνος- Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το post έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, με τα likes να έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο και τα comments να είναι αμέτρητα.

Η Τζένιφερ Άνιστον, δεν παρέλειψε να σχολιάσει κι εκείνη τη φωτογραφία και να γράψει στην καλή της φίλη Κόρτνει Κοξ «Κάτσε… Τι συμβαίνει;!!;;».

Φυσικά, αυτό έγινε για τις ανάγκες γυρισμάτων γνωστής τηλεοπτικής σειράς, συγκεκριμένα του πολυβραβευμένου Modern Family, στο οποίο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Κόρτνεϊ Κοξ κάνουν guest εμφάνιση. Μάλιστα, στο ίδιο post βλέπουμε ακόμα μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν και οι Τζέσι Τάιλερ Φέργκιουσον και Έρικ Στόουνστριτ -τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Ο Μπέκαμ μοιράστηκε και ο ίδιος μια φωτογραφία στο Ιnstagram, με τους δυο τους να διαβάζουν το σενάριο του επεισοδίου. Στη λεζάντα έγραψε «Σήμερα γνώρισα ένα Φιλαράκι στη δουλειά @courteneycoxofficial #modernfamily». Η σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ, σχολίασε «Ανυπομονώ! Φιλιά».

Σε πολλούς δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι θα δούμε το Βρετανό βετεράνο των γηπέδων στο συγκεκριμένο σήριαλ, αφού είναι γνωστό ότι εκείνος και η οικογένειά του είναι πιστοί φαν. Πριν από δυο χρόνια είχαν επισκεφτεί οικογενειακώς το σετ της σειράς και είχαν βγάλει φωτογραφίες με τους ηθοποιούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης