Οι πρώτες φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά την εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική

Ένα περίπου μήνα μετά την εθελοντική εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πήρε μια μέρα άδεια για να γιορτάσει το Πάσχα των Καθολικών, την Κυριακή, με τους αγαπημένους της.
Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς μαζί με το σύντροφό της Σαμ Ασγκάρι και σύμφωνα με πληροφορίες πέρασαν όλη την ημέρα μαζί.
Η Μπρίτνεϊ φαίνεται πως είναι καταβεβλημένη και κουρασμένη, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με το στρες λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που έχει ο πατέρας της.
Η 37χρονη σταρ είχε ανακοινώσει στην αρχή του χρόνου την ακύρωση μιας σειράς συναυλιών, εξαιτίας της άσχημης κατάστασης του πατέρα της, ο οποίος έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις στο παχύ έντερο.
Όπως μάλιστα είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια, ο πατέρας της έφτασε αρκετές φορές στο χείλος του θανάτου.
Η σταρ μην μπορώντας να ανταπεξέλθει συναισθηματικά, αποφάσισε να αναζητήσει τη βοήθεια ειδικών.
Σημειώνεται πως η Μπρίτνεϊ είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και το 2007, όταν ξύρισε το κεφάλι της και επιτέθηκε στους παπαράτσι με μία ομπρέλα.





Χατζηδάκης: Μεγάλη δεύτερη ευκαιρία στη μεσαία τάξη για τη ρύθμιση του «κόκκινου» ιδιωτικού χρέους
17:12-(1)-(1).jpg?t=PEykhdX2XglhRVlsoOUwlw)
Νεκρός με τραύμα από καραμπίνα 54χρονος - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
17:07
Διαγωνισμός CNN Greece: Κερδίστε τέσσερις διπλές προσκλήσεις για το ρεσιτάλ της Joyce DiDonato στο Μέγαρο Μουσικής
17:00
Νετανιάχου: Eπισκέπτεται αύριο την Ουγγαρία παρά το ένταλμα σύλληψης του ΔΠΔ εις βάρος του
16:54