ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πως πέρασαν οι διάσημοι τα Χριστούγεννα τους; Έτσι

Το Instagram αποδεικνύεται μια δεξαμενή έμπνευσης όλες αυτές τις μέρες καθώς γεμίζει από διάσημους που χρησιμοποιούν το περίπτο hashtag #christmas και τις παραλλαγές του για να μας δείξουν ότι περνάνε καλά, το ίδιο έυχονται και για εμάς. Λέμε τώρα.

Αυτές είναι οι αναρτήσεις που που δεν μπορούμε να αφήσουμε να χαθούν στη λήθη μιας γεμιστής γαλοπούλας που ήταν. Εαν αναρωτήθηκες έστω και μία στιγμή αν περνάνε καλά αυτοί που έχουν δόξα και φήμη και πλούτο και καλύτερη κάμερα στα smartphones από σένα είσαι ένας καλός άνθρωπος.

Περνάνε υπέροχα

Η Τέιλορ Σουίφτ περνάει φοβερά, ειδικά όταν υποδύεται το ξωτικό για τα 60 εκατ. που την ακολουθούν που είναι έξι Ελλάδες περίπου.

Η Μέλανι Γκρίφιθ περνάει υπέροχα με την κόρη της Ντακότα Τζόνσον και τις φίλες τoυς Γκόλντι Χόν και Κέιτ Χάτσον, μάνα και κόρη επίσης στο Άσπεν.

Η Κιμ Καρντάσιαν περνάει νοσταλγικά καθώς θυμάται πως ήταν

και τι έγινε. Η νέα σοδιά των Καρντάσιαν μας ευχήθηκε Χρόνια Πολλά.

Η φιλάργυρη Ρις Ουίδερσπουν πούλησε τα Χριστούγεννα της διαφημίζοντας τα προϊόντα της νέας εταιρίας της.

Η Πάρις Χίλτον είναι στον παράδεισο του St. Barth και φοράει καλοκαιρινά γιατί για τους Χίλτον ο χειμώνας δεν θα έρθει ποτέ.

Η Gisele Bunchen ένοιωσε ευγνωμοσύνη προς τους γονείς της κάνοντας μια ανάρτηση που ταιριάζει πολύ στο new age προφίλ της που σταδιακά χτίζει.

Η Ναόμι Κάμπελ φόρεσε κάτι κόκκινο των Dolce & Gabbana και μας ευχήθηκε τα καλύτερα αλλά μην την απασχολείς και πολύ, έχει συζήτηση.

Οι Μπέκαμ φιλήθηκαν κάπως βαρετά.

H Mαντόνα δεν μπόρεσε να φιλήσει την Ηλιαχτίδα Της Ζωής της, Ρόκο, καθώς ο 15χρονος γιος της προτιμάει να περνάει χρόνο με τον πατέρα του στη Βρετανία καθώς ο Γκάι Ρίτσι δεν του φέρεται σαν να είναι αξεσουάρ της λένε οι κακές γλώσσες. Αν και είναι στα δικαστήρια για την κηδεμονία του έφηβου Ρόκο του αφιέρωσε ένα post της επιλέγοντας μια φωτογραφία πολύ κακή σε ανάλυση, σαν να το ξεπέτα. Πόση μεγαλοπρέπεια πια;

Επιπλέον ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ κάνει το δέντρο καθώς αναδεικνύεται στον Καλό Γίγαντα του Ουάιλντ post μετά το post.

Kαι η Μαράια Κάρει που της ανήκουν τα Χριστούγεννα γιατί “ολ αι ουοντ φορ κριστμας κλπ” ντύθηκε δώρο και έκατσε στην αγκαλιά του φίλου της του Santa για να την παραδώσει.

Προσοχή στο ξετύλιγμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης