ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πριν το γάμο στο δικαστήριο ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπόλντουιν - Όμως, γιατί;

Πριν το γάμο στο δικαστήριο ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπόλντουιν - Όμως, γιατί;
Instagram

Σύντομα κουφέτα; Αυτό το ερώτημα είναι μεταξύ όσων απασχολούν τους απανταχού συντάκτες του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ. Κι έχουν λόγο να θέλουν να μάθουν.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Πέμπτη τον Τζάστιν Μπίμπερ και την Χέιλι Μπόλντουιν στο δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το ζεύγος, οι δύο τους – που αρραβωνιάστηκαν πριν από δύο μήνες – βρίσκονταν εκεί για να παραλάβουν την άδεια γάμου τους.

Hailey Baldwin: έξι πράγματα για την αρραβωνιαστικιά του Τζάστιν Μπίμπερ (pics)

Η 21χρονη Μπόλντουιν, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The Cut, είχε δηλώσει πως είχε προσλάβει ειδικό στην οργάνωση γάμων και είχε επιλέξει τον μόδιστρο που θα σχεδίαζε το νυφικό της. Είχε δώσει δε, και κάποιες… για την επικείμενη τελετή: «Νομίζω πως αν το κάναμε σε δάσος, θα ήταν υπέροχο. Η αδερφή μου θα είναι η παράνυφός μου. Ήμουν κι εγώ στον δικό της γάμο, πέρυσι. Κι ίσως η μικρή αδερφή του Τζάστιν γίνει παρανυφάκι».

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016 και μετά από χωρισμούς και επανασυνδέσεις είναι επίσημα μαζί. Ο 24χρονος Μπίμπερ έκανε την πρόταση σε εστιατόριο στις Μπαχάμες στις 7 Ιουλίου. Λίγο μετά, επιβεβαίωνε και μέσω Instagram τα χαρμόσυνα.

https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp

ΔΗΜΟΦΙΛΗ