ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρίκι Μάρτιν, Γκλόρια Έστεφαν & Τζένιφερ Λόπεζ στο πλευρό του Πουέρτο Ρίκο

Instagram/ricky_martin

Μια ορδή από Λατίνους star αναλαμβάνει δράση για καλό σκοπό. Οι Ρίκι Μάρτιν, Γκλόρια Έστεφαν, Λουίς Φόνσι & άλλοι επισκέπτονται το χτυπημένο από τον τυφώνα Μαρία, Πουέρτο Ρίκο για να βοηθήσουν τα θύματα της ολέθριας θεομηνίας.

"Ενωμένοι για το Πουέρτο Ρίκο" έγραψε ο Πορτορικανός δημιουργός της επιτυχίας "Despacito" σε ανάρτηση του στο Instagram.

Μετά την προσγείωση του αεροπλάνου η ομάδα των Λατίνων star βοήθησε στη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης για τα θύματα του Πουέρτο Ρίκο.

Με άλλη πτήση αλλά για τον ίδιο σκοπό έφτασαν στο Πουέρτο Ρίκο και η Γκλόρια Εστέφαν, ντίβα της Λάτιν μουσικής σκηνής, με τον σύζυγο της Εμίλιο.

Περισσότεροι από 3.4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό και εκατοντάδες είναι άστεγοι στο μικρότερο και ανατολικότερο από τα νησιά των Μεγάλων Αντιλλών.

Την Κυριακή η Τζένιφερ Λόπεζ και ο σύντροφος της Άλεξ Ροντρίγκεζ συνέχισαν την καμπάνια τους για ανθρωπιστική βοήθεια στο Πουέρτο Ρίκο.

"#Όλαγιασένα Πουέρτο Ρίκο!! $1.5 εκατομμύριο από μένα και τον @arod και συνεχίζουμε!" έγραψε. Τέλος η μουσική ψηφιακή πλατφόρμα του σύζύγου της Beyonce, Jay-Z συμμετέχει σε πρωτοβουλία ανθρωπιστικής βοήθειεας σε συνεργασία με τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο.

"Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου αποστέλλουμε το πρώτο μας αεροπλάνο με 200.000 μπαταρίες, φακούς, βρεφικές πάνες, πόσιμο νερό και προϊόντα υγιεινής" αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση της η εταιρία. Η ίδια η Queen Bey συμμετέχει στην προσπάθεια με το remix της επιτυχίας "Mi Gente", τα έσοδα του οποίου θα πάνε στις ευπαθείς ομάδες του Πουέρτο Ρίκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης