ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χρήστος Καλός: «Τα Μενάνδρεια είναι ο πιο ιστορικός και πολιτιστικός θεσμός της Κηφισιάς»

Newsroom

O Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Κηφισιάς μιλάει στο CNN Greece στην πρεμιέρα του φεστιβάλ «Μενάνδρεια 2024».

Άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη (29/08) η φετινή διοργάνωση του πιο ιστορικού πολιτιστικού θεσμού της Κηφισιάς, τα «Μενάνδρεια» 2024.

Το CNN Greece επισκέφτηκε την πρεμιέρα του φετινού πολιτιστικού φεστιβάλ του Δήμου Κηφισιάς, «Μενάνδρεια» και μίλησε με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Χρήστο Καλό.

Η αυλαία της φετινής διοργάνωσης, ξεκίνησε στις 21.00, στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) με την μουσικοθεατρική παράσταση του Γιώργου Φρατζεσκάκη "Ομορφη Πόλη Μαγική" με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Από 29/8 έως 7/10 κορυφαίοι καλλιτέχνες και ερμηνευτές της μουσικής, του χορού και θεάτρου θα προσφέρουν μοναδικές καλοκαιρινές πολιτιστικές βραδιές στους πολίτες της Κηφισιάς, αλλά και τους επισκέπτες.

Τα «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ», ένας από τους πιο παλιούς θεσμούς του Πολιτισμού και των Τεχνών του Δήμου Κηφισιάς, ανοίγουν αυλαία και φέτος, την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024.

Ο Δήμος Κηφισιάς επιθυμεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη μεγάλη πολιτιστική «γιορτή» του Δήμου, που ετοίμασαν με μεράκι και αγάπη για όλους τους πολίτες της Κηφισιάς και όχι μόνο.

Τα προβλήματα, που προήλθαν από την κατάργηση των νομικών προσώπων, κακά τα ψέματα, δυσκόλευσαν τις διαδικασίες. Όμως τελικά ο Δήμος Κηφισιάς καταφέρνει να εμπλουτίσει τις εκδηλώσεις των Μενανδρείων 2024 με καλλιτεχνικά σχήματα, θεατρικά και μουσικά, για μικρούς και μεγάλους, που θα ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις.

Εγκαινιάζει παράλληλα, έναν νέο θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας, τη Λέσχη Κινηματογράφου, με πρώτη προβολή στις 9 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των Μενανδρείων 2024.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος και στις τρεις δημοτικές ενότητες Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης