ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζωρτζίνα Λιώση: «Ο ηθοποιός πρέπει να γνωρίζει πού τελειώνει ο ρόλος και πού αρχίζει ο εαυτός του»

Στέλιος Παπαγρηγορίου Στέλιος Παπαγρηγορίου - CNN Greece

Η Τζωρτζίνα Λιώση μιλάει στο CNN Greece για τη νέα της ταινία, τις ανησυχίες και τις επιθυμίες της.

Η Τζωρτζίνα Λιώση είναι ένα αγαπημένο πρόσωπο, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Ταμάμ». Η μορφή της είναι ανάλαφρη αλλά την ίδια στιγμή σοβαρή. Ο συνομιλητής της αμέσως καταλαβαίνει πως η Τζωρτζίνα αγαπάει αυτό που κάνει και δίνει όλη της την ψυχή σε αυτό.

Η Τζωρτζίνα Λιώση σπούδασε Ψυχολογία και έκανε μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογία στη Ρώμη. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την υποκριτική και το θέατρο. Ως ηθοποιός η Τζωρτζίνα έχει αποδείξει επανειλημμένα το ταλέντο της. Την έχουμε δει στις κινηματογραφικές ταινίες «Κανένας» και «Η αγάπη έρχεται στο τέλος», στην ελληνική σειρά «Ταμάμ», στην τουρκική «Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ» και σε πολλές παραστάσεις στο θέατρο.

Επισκεφτήκαμε το σπίτι της Τζωρτζίνας στο Κερατσίνι και η ίδια μας μίλησε για την νέα ταινία που ετοιμάζει, τις νέες της συνεργασίες, για το τι θα άλλαζε στην πόλη όπου ζει, τις ανησυχίες της για τον κόσμο που ζούμε, το πόσο δύσκολο είναι να κάνει κανείς το επάγγελμα του ηθοποιού και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα που την απασχολούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ