ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«The Associate»: Έλεν Μίρεν, Πιρς Μπρόσναν και Τομ Χάρντι μαζί στη σειρά του Γκάι Ρίτσι

Ο Πιρς Μπρόσναν, η Έλεν Μίρεν και ο Τομ Χάρντι

Scott A Garfitt/Andreea Alexandru/Vianney Le Caer/AP

Στις τελικές συζητήσεις βρίσκονται η Έλεν Μίρεν, ο Πιρς Μπρόσναν και ο Τομ Χάρντι προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν στη σειρά της Paramount+ «The Associate» σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι, όπως μεταδίδει το Deadline.

«Με τους πιο ισχυρούς πελάτες στην Ευρώπη», το σενάριο της σειράς «θα απειλήσει τη φήμη αλλά και τις περιουσίες επιφανών οικογενειών ενώ θα ξεδιπλωθούν περίεργες συμμαχίες, με τις προδοσίες να καραδοκούν σε κάθε γωνιά. Και ενώ οι πρωταγωνιστές είναι διάσημοι «μάνατζερ» στο Λονδίνο η φύση της δουλειάς τους δεν σηματοδοτεί καμία εγγύηση για το μέλλον».

Η ωριαία δραματική σειρά των Showtime/MTV Studios και 101 Studios επικεντρώνεται σε δύο γενιές κακοποιών, τις επιχειρήσεις που διευθύνουν, τις περίπλοκες σχέσεις που δημιουργούν και τον άνθρωπο που καλούν για να λύσουν τα προβλήματά τους.

Σύμφωναμε το ρεπορτάζ του Deadline o Τομ Χάρντι είναι υποψήφιος για το ρόλο του Harry, ενός άντρα γοητευτικού και επικίνδυνου.

Ο Ρόναν Μπένετ υπογράφει το σενάριο ενώ μαζί με τον σκηνοθέτη και τους Ντέιβιντ Χούτκιν, Μπόμπ Γιάρι, Ντέιβιντ Γκλάσερ, Ρόναλντ Μπερκλ και Ιβάν 'Ατκινσον είναι και παραγωγοί.

Το «The Associate» ακολουθεί τη πρόσφατη κωμωδία δράσης του Ρίτσι για το Netflix «The Gentlemen», με πρωταγωνιστή τον Τεό Τζέιμς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης