ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Τζένα Φίσερ αποκαλύπτει ότι δεν πάσχει πλέον από καρκίνο του μαστού

Η Τζένα Φίσερ αποκαλύπτει ότι δεν πάσχει πλέον από καρκίνο του μαστού
Jenna Fischer participates in the BUILD Speaker Series to discuss her book "The Actor's Life: A Survival Guide" at AOL Studios on Tuesday, Nov. 14, 2017, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP) Invision

Η Φίσερ, 50 ετών, μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο μέσω Instagram την Τρίτη, αποκαλύπτοντας ότι διαγνώστηκε με τριπλά θετικό καρκίνο του μαστού σταδίου Ι. 

Η Τζένα Φίσερ, γνωστή από τη σειρά «The Office», δήλωσε πως είναι πλέον «cancer-free», δηλαδή ότι απαλλάχτηκε από τον καρκίνο.

Έπασχε από μια επιθετική μορφή της ασθένειας που συνδέεται με τις ορμόνες οιστρογόνο, προγεστερόνη και την πρωτεΐνη HER2. Η διάγνωση έγινε πέρυσι κατά τη διάρκεια μιας μαστογραφίας ρουτίνας.

Για τη θεραπεία της, υποβλήθηκε σε ογκεκτομή για την αφαίρεση του όγκου, καθώς και σε ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία και εγχύσεις, θεραπείες που την οδήγησαν και σε απώλεια μαλλιών.

«Είμαι χαρούμενη να ανακοινώσω ότι οι θεραπείες ήταν επιτυχείς και είμαι πλέον απαλλαγμένη από τον καρκίνο», έγραψε. «Θα συνεχίσω να το ελέγχω για να διατηρηθεί η υγεία μου».

Η σταρ του «The Office» δημοσίευσε μια φωτογραφία της με κοντό κούρεμα τύπου «pixie», δηλώνοντας ότι θέλει να δείξει μια εικόνα της ίδιας, όπου φαίνεται «χαρούμενη και υγιής» μετά τις ευχάριστες ειδήσεις.

https://www.instagram.com/p/DA39D_PSqiW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα, έκανε έκκληση στους ακολούθους της να κάνουν τις ετήσιες μαστογραφίες τους, σημειώνοντας ότι ο δικός της όγκος ήταν τόσο μικρός που δεν ήταν ανιχνεύσιμος με φυσική εξέταση.

Η Fischer τόνισε επίσης τη σημασία της υποστήριξης από την οικογένειά της, τους φίλους της, καθώς και την πρώην συμπρωταγωνίστριά της από το «The Office», Angela Kinsey, η οποία της προσέφερε στήριξη κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Στο τέλος της θεραπείας, η Fischer γιόρτασε στα social με τον σύζυγό της, Lee Kirk, και τα δύο τους παιδιά στο σπίτι τους, ενώ πετούσαν κομφετί, όπως δείχνει και μια αναμνηστική φωτογραφία που συμπεριέλαβε στην ανάρτηση της.

Jenna Fischer reveals she’s ‘cancer free’ after being diagnosed with breast cancer last year