ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Jack White κάνει αιχμηρά σχόλια για τις τιμές των εισιτηρίων των Oasis

O Jack White παίζει ζωντανά στο Ντιτρόιτ.

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Ο Jack White έκανε μια στάση στο Λονδίνο το βράδυ της Παρασκευής για μια rock'n'roll συναυλία στο Islington Assembly Hall και σχολίασε τις απαράδεκτες τιμές εισιτηρίων των Oasis.

Ο Jack White ενώ ήταν στη σκηνή, έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο για τους Oasis, συγκρίνοντας τα σχετικά οικονομικά του εισιτήρια με τις αστρονομικές τιμές που πλήρωσαν οι θαυμαστές για τις επερχόμενες συναυλίες τους.

Συγκεκριμένα ο White είπε ενώ ήταν στη σκηνή: «Αυτό είναι το είδος του ροκ εν ρολ που δεν θα πάρετε στο Wembley Stadium για 400 λίρες!».

Ο Jack White έπαιξε κομμάτια από το νέο του άλμπουμ αλλά και από την καριέρα του με τους White Stripes όπως "Seven Nation Army" και The Το "Steady, As She Goes" των Raconteurs.

Φυσικά, το «χτύπημα» του White αναφέρεται στα εκατοντάδες δολάρια που πλήρωσαν οι θαυμαστές των Oasis για εισιτήρια για τις συναυλίες τους το 2025 στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Η είσοδος στο σόου του White στο Λονδίνο κόστιζε 55 £, ενώ λόγω της αυξημένης τιμής των εισιτηρίων της Ticketmaster, ορισμένοι θαυμαστές του Oasis παρέδωσαν ποσά ανάλογα των 350 λιρών, με τη συσκευασία VIP να κοστίζει ακόμη περισσότερα.

Μετά από αυτό, oι Oasis έβαλαν κι άλλες ημερομηνίες συναυλιών για τους θαυμαστές που δεν μπόρεσαν να αγοράσουν εισιτήρια την πρώτη φορά.

Όσο για τον White, το "No Name Tour" του αποτελείται κυρίως από συναυλίες μικρών κλαμπ προσπαθεί να κρατήσει τις συναυλίες σε πολύ μικρούς χώρους.

Με πληροφορίες: Jack White Takes a Jab at Oasis Ticket Prices

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης