ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο He-Man επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον Τζάρεντ Λέτο

Ο He-Man επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον Τζάρεντ Λέτο

O Jared Leto στο Λος Άντζελες

Invision

Σύμφωνα με διάφορες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο πρωταγωνιστής του Morbius έχει δεχτεί πρόταση να παίξει τον ρόλο του Skeletor στο επερχόμενο live-action reboot του Masters of the Universe. Ποιος δεν θυμάται τον He-Man; Μία φιγούρα που μας έχει συνοδεύσει από την παιδική μας ηλικία.

Ο Jared Leto μάλλον ετοιμάζεται να αφήσει στην άκρη τους πιο συνηθισμένους ρόλους του και να υποδυθεί έναν από τους πιο εμβληματικούς κακούς. Σύμφωνα με τον Jeff Sneider, ο πρωταγωνιστής του Morbius έχει δεχτεί πρόταση να παίξει τον ρόλο του Skeletor.

Ο Leto αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Prince Adam/He-Man στη μεγάλη οθόνη, σε μία ταινία που αναπτύσσεται από την Amazon/MGM σε συνεργασία με την Mattel.

Ο Leto θα είναι μέρος ενός cast που περιλαμβάνει ήδη την Alison Brie ως Evil-Lyn, τον Nicholas Galitzine ως Prince Adam/He-Man και την Camila Mendes, η οποία φημολογείται πως θα παίξει τη Teela.

Το κοινό θα θυμάται τον Skeletor που είχε υποδυθεί στο παρελθόν ο Frank Langella, στην πρώτη live-action ταινία, ενώ πρόσφατα ο Mark Hamill δάνεισε τη φωνή του στη σειρά του Netflix, Masters of the Universe: Revelations.

Μετά από πολλές προσπάθειες, η Amazon/MGM πήρε το project από το Netflix, με τον Travis Knight να βρίσκεται μάλλον στη θέση του σκηνοθέτη.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 5 Ιουνίου του 2026. H πλοκή της υπόσχεται ανατροπές, καθώς η ιστορία θα ακολουθεί τον 10χρονο Prince Adam που καταλήγει στη Γη, χάνει το μαγικό του σπαθί και μεγαλώνει μακριά από την Eternia. Σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, θα ανακαλύψει το παρελθόν του και τη δύναμη του He-Man για να αντιμετωπίσει τον Skeletor.