ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα «αστειάκια» του Χαλκ Χόγκαν για την Καμάλα Χάρις: «Είναι χαμαιλέοντας;»

Ο παλαιστής, Hulk Hogan, μιλά κατά τη διάρκεια του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών, την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024, στο Μιλγουόκι. 

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved.

Οι εκκλήσεις να σταματήσει η ρητορική βίας ενόψει των αμερικανικών εκλογών φαίνεται πως δεν πιάνουν πάντα τόπο.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον θρύλο της πάλης Χαλκ Χόγκαν να ρωτά το εκστασιασμένο κοινό του, εάν θέλει να τον δει να κλωτσά την Καμάλα Χάρις και να αμφισβητεί τη φυλετική της ταυτότητα.

«Θες να ρίξω μια με το πόδι στην Καμάλα;» φωνάζει, αναφερόμενος σε μια από τις εμβληματικές του κινήσεις πάλης.

Ο Χόγκαν συνέχισε τα σχόλια για την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, της οποίας η μητέρα είναι από την Ινδία και ο πατέρας της από την Τζαμάικα.

«Είναι η Καμαλά χαμαιλέοντας; Είναι Ινδή;», ρώτησε το πλήθος ο Χόγκαν, προτού χρησιμοποιήσει έναν ξεπερασμένο και στερεότυπο χαιρετισμό που σχετίζεται με τους ιθαγενείς Ινδιάνους της Αμερικής.

«Δεν ήμουν ο εαυτός μου, μιλούσε η μπύρα», δήλωσε λίγο αργότερα ο Χόγκαν.

Ο Τραμπ επιτέθηκε πρόσφατα στη φυλετική ταυτότητα της αντιπροέδρου, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι τονίζει σκόπιμα την ασιατική-αμερικανική κληρονομιά της μέχρι πρόσφατα, όταν, όπως ισχυρίστηκε, «έγινε μαύρη».

Τον περασμένο μήνα, ο Χαλκ Χόγκαν εμφανίστηκε στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών όπου έδωσε μια ομιλία επαινώντας τον Τραμπ.

Έσκισε μία μπλούζα του για να αποκαλύψει ένα γιλέκο με το όνομα του Τραμπ και τον εκλεκτό του, JD Vance.

Τα τελευταία σχόλια του πρώην παλαιστή έρχονται καθώς οι Δημοκρατικοί πραγματοποιούν το συνέδριο του κόμματος τους αυτή την εβδομάδα στο Σικάγο, όπου θα υποστηρίξουν επίσημα την Καμάλα Χάρις ως υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Με πληροφορίες από: Hulk Hogan jokes about body slamming Kamala Harris

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης