ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο ηθοποιός του «Reservoir Dogs» Μάικλ Μάντσεν συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Ο ηθοποιός Michael Madsen, δεξιά, ποζάρει με τη σύζυγό του DeAnna Madsen μετά από μια παρουσίαση στο TCL Chinese Theatre, Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020, στο Λος Άντζελες. 

Invision

Ο αστέρας του Kill Bill συνελήφθη στο Μαλιμπού μετά από «διαφωνία» με τη σύζυγό του.

Ο ηθοποιός Μάικλ Μάντσεν, πρωταγωνιστής ταινιών όπως το Kill Bill και το Reservoir Dogs, συνελήφθη στο Μαλιμπού στις 17 Αυγούστου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Η σύλληψη φέρεται να ήρθε μετά από «μια διαφωνία μεταξύ» του ηθοποιού και της συζύγου του, DeAnna Madsen.

Τα ξημερώματα της 17ης Αυγούστου, η αστυνομία στο Μαλιμπού έλαβε μια κλήση σχετικά με μια αναστάτωση στην κατοικία Μάντσεν. Συνέλαβαν τον 66χρονο ηθοποιό για οικιακό πλημμέλημα. Αυτή η κατηγορία αναφέρεται σε περίπτωση χρήσης φερόμενης βίας ή βίας σε βάρος ενός συζύγου.

Ο Μάντσεν μεταφέρθηκε στο τμήμα στη 1:40 π.μ. Εκπρόσωπος του ηθοποιού επιβεβαίωσε έκτοτε ότι ο ηθοποιός των Reservoir Dogs συνελήφθη αλλά δεν είναι πλέον υπό κράτηση μετά την καταβολή εγγύησης 20.000 δολαρίων.

Ο ομιλητής ισχυρίστηκε: «Ήταν μια διαφωνία μεταξύ του Μάικλ και της συζύγου του, η οποία ελπίζουμε να επιλυθεί θετικά και για τους δύο».

Ο ηθοποιός είχε συλληφθεί στο παρελθόν το 2022 για καταπάτηση στο Μαλιμπού, αφού η αστυνομία έλαβε κλήση από έναν τοπικό ιδιοκτήτη ακινήτου που ήθελε να απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του Μάντσεν. Μετά από μια σύντομη παραμονή στο κρατητήριο, του επιδόθηκε πρόστιμο 500 $ για πλημμέλημα.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές γνωστές ταινίες σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά είναι πιο γνωστός για τις τακτικές εμφανίσεις του σε ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο. Ο ηθοποιός ήρθε για πρώτη φορά στην προσοχή του κοινού μετά την εμφάνισή του στο Reservoir Dogs.

Λίγο πριν τη σύλληψή του για παράβαση το 2022, ο γιος του Μάντσεν, Χάντσον Λι Μάντσεν, πέθανε τραγικά σε ηλικία 26 ετών. Σε μια δήλωση, η οικογένεια Μάντσεν είπε μετά τον θάνατό του: «Είμαστε συντετριμμένοι και κυριευμένοι από θλίψη και πόνο για την απώλεια του Χάντσον. Η μνήμη και το φως του θα μείνουν στη μνήμη όλων όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν. Ζητάμε ιδιωτικότητα και σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Με πληροφορίες από: Reservoir Dogs actor Michael Madsen arrested on domestic violence charge

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης