ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύντομα στη μικρή οθονη το βιβλίο της Κάρα Σουίσερ για τα άδυτα της Silicon Valley

Το βιβλίο της ρεπόρτερ της Silicon Valley Κάρα Σουίσερ «Burn Book: A Tech Love Story»

AP Photo/Michael Liedtke

Το βιβλίο της Κάρα Σουίσερ «Burn Book: A Tech Love Story», που περιγράφεται ως συνδυασμός αυτοβιογραφίας και ιστορίας και καταγράφει την πορεία των ισχυρών παικτών στον τομέα της τεχνολογίας θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη.

Οι επικεφαλής των Tomorrow Studios επέλεξαν το βιβλίο για ανάπτυξη ως τηλεοπτική σειρά, ανακοίνωσε η Αμερικανίδα δημοσιογράφος στο podcast της, Pivot με συμπαρουσιαστή τον συγγραφέα Σκοτ Γκαλογουέι.

Η σειρά είναι πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και δεν έχει αποφασιστεί αν θα είναι περιορισμένων επεισοδίων, είπε στο Deadline εκπρόσωπος του στούντιο.

Στο podcast, η δαιμόνια ρεπόρτερ της Silicon Valley αναφέρθηκε στην ηθοποιό που θα ήθελε να την υποδυθεί στη σειρά. Πρότεινε την Κρίστεν Στιούαρτ, αλλά ο Γκαλαγουέι είπε ότι προτιμά την Άν Χάθαγουεϊ.

Η Σουίσερ έχει πάρει συνεντεύξεις από τα μεγαλύτερα ονόματα της τεχνολογίας, από τον Ίλον Μασκ, Μαρκ Ζούκερμπεργκ και τους δύο αντίπαλους, Στιβ Τζομπς και Μπιλ Γκέιτς, οι οποίοι συμμετείχαν μαζί σε συζήτηση.

Η Κάρα Σουίσερ καλύπτει το επιχειρηματικό σκέλος του διαδικτύου από το 1994. Υπήρξε συντάκτρια στο New York Magazine, παρουσιάστρια του podcast «On With Kara Swisher» και τώρα είναι συμπαρουσιάστρια του podcast Pivot. Συνίδρυσε το Vox Media’s Recode, έγραφε άρθρα γνώμης για τους New York Times και έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τις εφημερίδες The Wall St. Journal, The Washington Post, το συνέδριο και την ηλεκτρονική έκδοση All Things Digital.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης