ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα σειρά Star Wars με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Λο

O Jude Law στην νέα σειρά της Disney, «Star Wars: Skeleton Crew».

Disney

Μετά το «The Acolyte» που μας μπέρδεψε αρκετά και δίχασε τους φανς του Star Wars, η Disney και η Lucasfilm παρουσίασαν επίσημα το «Star Wars: Skeleton Crew», την επόμενη σειρά του σύμπαντος του George Lucas, η οποία θα προβληθεί μέσα από το Disney Plus με παραγωγό τον Jon Watts (Spider-Man Homecoming trilogy).

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μέσα από τα social media του Star Wars, αν και κάποιο από αυτό το υλικό είχε προβληθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Star Wars Celebration 2023.

Εδώ βλέπουμε έναν εκπληκτικό Jude Law, ο οποίος -μάλλον- υποδύεται έναν μυστηριώδη Jedi και το crew τεσσάρων νεαρών παιδιών που θα πάνε μαζί του σε μια περιπέτεια στον γαλαξία του Star Wars, με πολλές εμφανείς επιρροές από τον κινηματογράφο που αγαπήσαμε στις αρχές της δεκαετίας του ‘90.

Επίσης ξέρουμε την ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας καθώς το Star Wars: Skeleton Crew θα προβληθεί στις 3 Δεκεμβρίου του 2024 στο Disney Plus. Μαζί με τον Jude Law θα παίξει και η υποψήφια για Όσκαρ, Kerry Condon (Banshees of Inisherin), αλλά και ο Nick Frost (Utopia), όντας η νεότερη προσθήκη του cast, ο οποίος θα χαρίσει τη φωνή του σε ένα νέο droid ονόματι SM33. Την τετράδα των παιδιών θα υποδύονται οι: Ryan Kiera Armstrong, Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter, και Robert Timothy Smith. Επίσης θα συμμετέχουν από τη πλευρά του ενήλικου cast οι εξής: Tunde Abedimpe, Michael C. Bradford, Cass Buggé, και M.J. Kang.

Φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η Disney για το Skeleton Crew.

Disney

Όπως είναι γνωστό από την αρχική ανακοίνωση το σενάριο συνυπογράφει ο Watts με τον Christopher Ford, ενώ στην παραγωγή συναντάμε τους συνήθεις υπόπτους από τα Mandalorian και Ahsoka, Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy. Το σενάριό της θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του Return of the Jedi, δηλαδή κοντά στο timeline του "The Mandalorian" και του "Ahsoka".

Φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η Disney για το Skeleton Crew.

Disney

Το ενδιαφέρον είναι έντονο και πίσω από τις κάμερες καθώς τα 8 επεισόδια του Star Wars: Skeleton Crew θα τα σκηνοθετήσουν καταξιωμένοι και ταλαντούχοι δημιουργοί όπως αυτά των "The Daniels" (Daniel Kwan/Daniel Scheinert) του "Τα Πάντα Όλα", τον David Lowery του "The Green Knight", την Bryce Dallas Howard (από The Mandalorian), τον Jake Schreier (Thunderbolts*) και τον Lee Isaac Chung (Minari, The Mandalorian).

Το «Star Wars Skeleton Crew» θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Δεκεμβρίου του 2024 στο Disney Plus.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης