ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Eminem «τσακώνεται» με τον...κακό εαυτό του σε AI συνέντευξη

Ο Eminem εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του "Live From Detroit: The Concert at Michigan Central" την Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024, στο Ντιτρόιτ. 

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Ο διάσημος ράπερ αντιμετωπίζει μια ψηφιακή αναπαράσταση του alter ego του.

Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, ο Eminem ήρθε αντιμέτωπος με μια ψηφιακή αναπαράσταση του alter ego του Slim Shady..

O ψηφιακός Slim Shady «τα χώνει» στον δημιουργό του τον Eminem και ο δεύτερος προσπαθεί να τον αποκρούσει και να τον κάνει να σκεφτεί λογικά. Ο Eminem επιμένει πως ο Slim Shady είναι ένας χαρακτήρας ξεπερασμένος για τα σημερινά δεδομένα και πως θα έπρεπε να μην μιλάει άσχημα για κανέναν.

«Ό,τι σκέφτεται ο κόσμος όταν σκέφτεται τον Eminem είμαι εγώ. Από τα ξανθά μαλλιά μέχρι το μεσαίο δάχτυλο μέχρι τα αστεία — όλα αυτά, είμαι εγώ. Και αν είμαστε ειλικρινείς, η μουσική δεν πάει καλά από τότε που με απαρνήθηκες» λέει ο Slim Shady στον Eminem.

Δείτε εδώ την συνέντευξη:

Ο Eminem απαντά λέγοντας ότι ο κόσμος έχει αλλάξει: «Κάθε δεύτερη εβδομάδα στο TikTok, ένας τύπος από την Gen Z σε ανακαλύπτει τη Δευτέρα και με ακυρώνει την Τρίτη».

«Έχουμε 2024, φίλε. Αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή τους», προσθέτει ο Eminem, προτού χαρακτηρίσει τα αστεία του Slim Shady παρωχημένα.

Την περασμένη εβδομάδα, το The Death of Slim Shady τερμάτισε τη βασιλεία της Taylor Swift για 12 εβδομάδες στην κορυφή του Billboard 200 κάνοντας το ντεμπούτο του στο Νο. 1. Σημάδεψε την 11η συνεχόμενη κυκλοφορία του Eminem στην κορυφή του chart.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης