ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ozzy Osbourne ζητά συγγνώμη από την Britney Spears

Ο Άγγλος τραγουδιστής  Ozzy Osbourne 

(AP Photo/Ashley Landis, File)

Ο Ozzy Osbourne ζήτησε συγγνώμη από την Britney Spears αφού προηγουμένως είχε παραπονεθεί για την απόφασή της να χορέψει στα social media.

Στις 16 Ιουλίου, στο podcast της οικογένειας Osbourne, ο τραγουδιστής της ροκ μίλησε για τη Spears, δηλώνοντας ότι «βαρέθηκε να βλέπει τη φτωχή και γερασμένη Britney Spears στο YouTube»." Ο ίδιος χαρακτήρισε τα χορευτικά της βίντεο «πολύ, πολύ λυπηρά», με την υπόλοιπη οικογένεια να φαίνεται να συμφωνεί μαζί του, καθώς η Sharon Osbourne την αποκάλεσε «άτυχο μικρό πράγμα».

Η Spears, η οποία απάντησε: «Δεν χορεύω σχεδόν ποτέ», προσθέτοντας: «Δεν είμαι καθόλου φτωχή»

«Ξέρω πώς είναι να σε κρίνουν», έγραψε η Spears σε μια δήλωση, προσθέτοντας, «Αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι να είμαστε εχθροί»

Εν κατακλείδι, η Spears ζήτησε από την οικογένεια Osbourne να απολογηθεί. Το μήνυμα επέστρεψε δυνατά και ξεκάθαρα στην οικογένεια Osbourne που ζήτησε συγγνώμη από τη Spears σε ένα νέο επεισόδιο που κυκλοφόρησε στις 29 Ιουλίου. Ο Ozzy Osbourne είπε, «Λυπάμαι πολύ που έκανα αυτό το σχόλιο», αλλά γρήγορα επανήλθε στην κριτική καθώς συνέχισε: «Ωστόσο, θα ήταν καλύτερα να μην κάνατε τον ίδιο χορό κάθε μέρα. «Τουλάχιστον άλλαξε κάποιες κινήσεις».

Η Kelly Osbourne είπε: «Θα έλεγα ότι η Britney δεν σταματά ποτέ να χορεύει, μου αρέσει ο χορός της. Σε κάνει τόσο χαρούμενο και λυπάμαι αν σε προσβάλαμε».

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η συγγνώμη ήταν λίγο «αδύναμη» και καθώς ο Ozzy άσκησε την ίδια κριτική σχεδόν αμέσως μετά, ο ρόκερ φαίνεται πρόθυμος να επανορθώσει. Στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου, ο ηγέτης των Black Sabbath επανέλαβε το μήνυμα του καθώς είπε: «Πραγματικά ζητώ συγγνώμη. Σε αγαπώ και νομίζω ότι είσαι όμορφη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης