ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Dune: Prophecy: Νέο trailer για την πολυαναμενόμενη prequel σειρά του Dune

Σκηνή από τη σειρά «Dune: Prophecy».

HBO

Σκοτεινή και γεμάτη μυστήριο αναμένεται η prequel σειρά της διάσημης ταινίας.

Το HBO μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer για την prequel σειρά των δύο ταινιών Dune, δια χειρός Denis Villeneuve που έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ στα ταμεία παγκοσμίως.

Με αυτό το πρώτο trailer όχι μόνο είδαμε πολλά σημαντικά νέα πλάνα που μεταφέρουν το τεράστιας σημασίας sci-fi έπος του συγγραφέα Frank Herbert στην «μικρή οθόνη», αλλά μας δείχνει και το πότε θα γίνει η πρεμιέρα της σειράς «Dune: Prophecy».

Η νέα αυτή σειρά, θα μας μεταφέρει 10.000 χρόνια πριν την γέννηση του Paul Atreides (στις ταινίες τον υποδύεται ο Timothee Chalamet), και μας μιλάει για τις «δύο αδερφές των Harkonnen οι οποίες παλεύουν με δυνάμεις που απειλούν το μέλλον της ανθρωπότητας καθώς βάζουν τις βάσεις για την μυθική σέχτα που αργότερα γίνεται γνωστή ως Bene Gesserit.»

Η ιστορία του της σειράς είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο «Sisterhood of Dune» των Brian Herbert (γιου του Frank) και Kevin J. Anderson.

Πρωταγωνιστούν αρκετά καλά ονόματα όπως οι Mark Strong (Kingsman, Sherlock Holmes), Emily Watson (Chernobyl) ως Valya Harkonnen, Olivia Williams ως Tula Harkonnen, Jessica Barden (The End of the F****g World) και ο Travis Fimmel της σειράς «Vikings». Μαζί τους παίζουν οι: Jodhi May, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Jihae, Tabu, Charithra Chandran, Emma Canning, και Yerin Ha.

Showrunner και παραγωγός είναι η Alison Schapker του Fringe μετά την αποχώρηση του Johan Renck του Chernobyl, μαζί με την Diane Ademu-John. Στη σκηνοθεσία πολλών επεισοδίων συναντάμε την Anna Foerster (Outlander).

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο παρελθόν υπήρξε μια τηλεοπτική σειρά του Dune στις αρχές της χιλιετίας. Για την ιστορία αναφερόμαστε στη σειρά «Children of Dune» του 2003 στην οποία πρωταγωνίστησε ο James McAvoy.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης