ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τζόνι Ντεπ και ο Γουίλ Σμιθ ταξιδεύουν μαζί με σκάφος στην Ιταλία

Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ φτάνει στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Tourist» στο Βερολίνο την Τρίτη, Δεκ. 14, 2010.

AP

Ο Τζόνι Ντεπ και ο Γουίλ Σμιθ πόζαραν για φωτογραφίες σε ένα σούπερ γιοτ αυτή την εβδομάδα καθώς κατευθύνονταν στην Τοσκάνη για την επετειακή σειρά συναυλιών του Andrea Bocelli για τα 30 χρόνια.

Και οι δύο αμφιλεγόμενοι ηθοποιοί έχουν ανακοινωθεί ως ειδικοί προσκεκλημένοι στο Teatro del Silenzio στο Lajatico της Ιταλίας.

Την Τρίτη (16 Ιουλίου), ο Αιγύπτιος τραγουδιστής Ahmed Saad δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον Smith και τον Depp, γράφοντας στη λεζάντα: «Υπέροχο συναίσθημα να μαζεύεσαι με φίλους. Ευχαριστώ τους φίλους μου για την υπέροχη επίσκεψη.»

Ο Ντεπ, που είναι καλεσμένος του Μποτσέλι στη συναυλία, τα δύο τελευταία χρόνια επιστρέφει στη μουσική μετά και την πολύκροτη δίκη του 2022 για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου Άμπερ Χερντ.

Ο θρυλικός Ιταλός τενόρος έγραψε στο Instagram: «Ένας αφοπλιστικά γοητευτικός ηθοποιός που έχει ζωντανέψει αμέτρητους εμβληματικούς χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη, τα μουσικά ταλέντα αυτού του εκλεκτικού καλλιτέχνη είναι εξίσου έντονα: ένας γνήσιος ροκ σταρ».

Στις 12 Ιουλίου, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε και την guest εμφάνιση του Σμιθ, γράφοντας: «Είναι άλλο πράγμα να διασχίζεις φευγαλέα δρόμους ανάμεσα στους προβολείς και τις κάμερες, και κάτι άλλο να μπορείς να καθίσεις ο ένας απέναντι από τον άλλον και να απολαύσεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις και να γνωρίσεις πραγματικά ο ένας τον άλλον καλύτερα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Γουίλ Σμιθ θα συμμετάσχει στην εκπληκτική μας περιπέτεια στο Teatro del Silenzio. Μας κάνει περήφανους που μπορούμε να φιλοξενήσουμε αυτόν τον καταξιωμένο ηθοποιό, παραγωγό και μουσικό».

Ο Σμιθ έκανε πρόσφατα την επιστροφή του στη μουσική με μια συνεργασία του Sean Paul, το "Light 'Em Up", στο soundtrack της τελευταίας του ταινίας, Bad Boys: Ride or Die - η πρώτη του μουσική κυκλοφορία εδώ και σχεδόν μισή δεκαετία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης