ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Stranger Things 5: To πρώτο επίσημο βίντεο από τα παρασκήνια

Σκηνή από τη διάσημη σειρά του Netflix, «Stranger Things».

Netflix

Ρίχνουμε μία ματιά στα γυρίσματα της νέας σεζόν.

Το Stranger Things 5 έχει τελειώσει εδώ και λίγο καιρο τα μισά από τα γυρίσματά του και όλοι οι fans της διασημότερης σειράς του Netflix περιμένουν με ανυπομονησία να δουν το καινούργιο υλικό.

Το Netflix τελικά έκανε την ευχή τους αληθινή κυκλοφορώντας την πρώτη επίσημη ματιά στην 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things μέσα από ένα βίντεο από τα παρασκήνια, όπου αποκαλύπτονται αρκετά στοιχεία της νέας σεζόν, όπως αρκετά νέα σκηνικά αλλά και η αγαπημένη παρέα του Hawkins να είναι κάπως διαφορετική από τα γεγονότα της 4ης σεζόν.

Σημαντικότερες αποκαλύψεις του behind the scenes βίντεο είναι η επανένωση των "Original 4", δηλαδή της αρχικής ομάδας που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του Stranger Things που αποτελείται από τους Mike, Dustin, Lucas και Will.

Είδαμε επίσης την Linda Hamilton στο πλατό των γυρισμάτων αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε τι ρόλο θα παίξει ακριβώς, ενώ η Eleven φαίνεται πως θα παλέψει με τις δυνάμεις του Vecna στο Upside Down. Σύμφωνα με το THR, το Stranger Things 5 θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2025 στο Netflix.

Η διάσημη παρέα του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Το Stranger Things 5 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, όμως πλέον γνωρίζουμε ότι θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2025.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης