ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Lana Del Rey μας προετοιμάζει για το νέο της άλμπουμ «Lasso»

H Lana Del Ray στην εμφάνιση της στο φεστιβάλ Coachella 2014.

Ενώ η Lana Del Rey είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι το επόμενο άλμπουμ της θα είναι μια προσπάθεια country που θα ονομάζεται Lasso, το Tough είναι μια επιστροφή στη hip-hop πλευρά της.

Παρόμοια με προηγούμενες συνεργασίες της με τον A$AP Rocky, The Weeknd ή οποιοδήποτε από τα beat-heavy κομμάτια του πρωτοποριακού άλμπουμ της Born To Die, το Tough βρίσκει τη παλιά της αλήτικη διάθεση, με αγγελικά φωνητικά να υφαίνουν μέσα και έξω από ραπ στίχους σε σταθερό ρυθμό.

Ωστόσο, τα bluesy strums της κιθάρας που διαπερνούν τακτικά το κομμάτι, μαζί με τον τυπικό λυρισμό Americana της Del Rey, φαίνεται να είναι η εισαγωγή της δικής της άποψης για την country. Χτίζοντας τον δικό της κόσμο σε χρώματα πιο folk, το Tough σίγουρα υπάρχει στο ίδιο ρομαντικό και κινηματογραφικό σύμπαν με το υπόλοιπο έργο της, δίνοντας μια πρώτη γεύση για το πώς μπορεί να ακούγεται το Lasso.

Ο Quavo, το πρώην μέλος των Migos, είχε εμφανιστεί στη σκηνή για το σετ της Del Rey στο Fenway Park στις 20 Ιουνίου. Καθώς το σόου είχε σχεδόν ακυρωθεί λόγω εξαιρετικά κακών καιρικών συνθηκών, η Del Rey όχι μόνο ανέβηκε στη σκηνή, αλλά πρόσφερε στους θαυμαστές της την πρώτη γεύση αυτού του νέου κομματιού καθώς ο Quavo ανέβηκε στη σκηνή μαζί της για το ζωντανό ντεμπούτο του Tough.

Ο ράπερ δεν ήταν ο μόνος καλεσμένος-έκπληξη σε εκείνο το σόου, καθώς η Lana Del Ray τραγούδησε επίσης με τον Stephen Sanchez, έναν τραγουδιστή που έγινε γνωστός με το viral κομμάτι του TikTok «Until I Found You». Μαζί της ήταν επίσης ο Mason Ramsay, ο τραγουδιστής της country που έγινε γνωστός για πρώτη φορά από ένα viral κλιπ του για τα Walmart.

Η Del Rey δήλωσε για το νέο τραγούδι: «Το νέο μας τραγούδι κυκλοφορεί με τον πιο σκληρό ράπερ που ξέρω».

Από τότε που ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το Lasso, δεν υπήρξαν περισσότερες ενημερώσεις ή ενδείξεις για το πότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το δέκατο άλμπουμ της πέρα ​​από μια πρόβλεψη ότι μπορεί να βγει στα τέλη του καλοκαιριού του 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης