ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Placido Domingo: Μια εμβληματική συναυλία εγκαινιάζει το Sani Festival 2024

Placido Domingo: Μια εμβληματική συναυλία εγκαινιάζει το Sani Festival 2024

Μαζί με Χριστίνα Πουλίτση και Γιώργο Περρή. Με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης Υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Jordi Bernàcer

Το πρόγραμμα των συναυλιών του διεθνώς βραβευμένου φεστιβάλ, Sani Festival ανοίγει το Σάββατο 6 Ιουλίου ο παγκοσμίου φήμης τενόρος Plácido Domingo, που έρχεται στην Ελλάδα για μία συγκλονιστική εμφάνιση με τις σημαντικότερες στιγμές της πολυβραβευμένης καριέρας του, ανεβαίνοντας στη σκηνή με τη Χριστίνα Πουλίτση, τον Γιώργο Περρή και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Jordi Bernàcer.

domingo2.jpg

Ο Plácido Domingo, με μια λαμπρή καριέρα στο ενεργητικό του που περιλαμβάνει περίπου 150 ρόλους και περισσότερες από 4.400 παραστάσεις, πάνω από 100 ηχογραφήσεις και μια εντυπωσιακή συλλογή 12 βραβείων Grammy, δικαίως αποκαλείται ένας από τους καλύτερους και πιο σημαντικούς τενόρους στην ιστορία της όπερας. Ο Plácido Domingo, ένας εκλεκτικός καλλιτέχνης που αποθεώνεται σε όλο τον κόσμο. αναφέρεται ως «άνθρωπος της Αναγέννησης». Του έχουν απονεμηθεί πολλοί τιμητικοί τίτλοι και βραβεία, όχι μόνο για τη μουσική του άνεση, αλλά και για την ανθρωπιστική του δράση. Στην παράσταση που θα δώσει ο κορυφαίος ερμηνευτής στο λόφο της Σάνης, είναι βέβαιο ότι θα σαγηνεύσει το κοινό.

poulitsi.jpg

Δίπλα του θα βρίσκεται η σοπράνο Χριστίνα Πουλίτση, μια γοητευτική σοπράνο, που έχει xαρακτηριστεί ως «μία από τις καλύτερες ερμηνεύτριες του ρόλου της Βασίλισσας της Νύχτας» στο «Μαγικό Αυλό» του Μότσαρτ, και ο ερμηνευτής Γιώργος Περρής, ένας πολύγλωσσος τενόρος, ελληνογαλλικής καταγωγής που έχει εμφανιστεί διεθνώς στη σκηνή με τη Lara Fabian, τους Boston Pops και τον Michel Legrand.

Επί σκηνής για την παράσταση αυτή θα βρίσκεται και η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, ένα από τα σημαντικότερα και ιστορικά συμφωνικά σύνολα στην Ελλάδα, υπό την διεύθυνση του χαρισματικού Jordi Bernàcer, ο οποίος διηύθυνε τακτικά σε διακεκριμένες διεθνείς σκηνές, όπως η Κρατική Όπερα της Βιέννης, η Όπερα του Βερολίνου, η Όπερα της Δρέσδης και στα σημαντικότερα μουσικά θέατρα της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Με αυτή τη σύνθεση ο 'Μύθος Domingo' θα εγκαινιάσει ένα πολύ σημαντικό μουσικό καλοκαίρι υπό το φως των αστεριών στο Λόφο της Σάνης.

Δείτε ΕΔΩ τον Plácido Domingo να δηλώνει πως σαν τη Χαλκιδική δεν έχει...

https://www.instagram.com/reel/C8agYbeNLOC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετάκληση: S.K - Lampo Production

Website | Facebook | instagram | youtube | twitter

Προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Plácido Domingo more.com
https://www.more.com/music/festival/sf2024-placido-domingo/

sanif.jpg

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SANI FESTIVAL

Εμβληματικές συναυλίες και εμφανίσεις στον Λόφο της Σάνης

6 Ιουλίου - 10 Αυγούστου | Λόφος Σάνης

Το διεθνώς βραβευμένο φεστιβάλ του Sani Resort το καλοκαίρι του 2024 φιλοξενεί κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής: Plácido Domingo, Madeleine Peyroux, Tom Jones, Emeli Sandé, Gipsy Kings, και ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια του μεγάλου συνθέτη Μίμη Πλέσσα. Υπόσχεται συναρπαστικές βραδιές στον Λόφο της Σάνης, κάτω από τα αστέρια, με ένα μοναδικό line-up θρύλων και πολυβραβευμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

CLASSICAL WAVES
ΣΑΒΒΑΤΟ 06.07

Plácido Domingo

Eιδικοί προσκεκλημένοι: Χριστίνα Πουλίτση & Γιώργος Περρής
Mε την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
Yπό τη διεύθυνση του μαέστρου Jordi Bernàcer

JAZZ ON THE HILL
ΣΑΒΒΑΤΟ 13.07

Madeleine Peyroux

INTERNATIONAL SOUNDS
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.07

Tom Jones

GREEK VARIATIONS
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.07

Στον Αιώνα του Μίμη Πλέσσα
με τους Στέφανο Κορκολή, Δημήτρη Μπάση, Σοφία Μανουσάκη

INTERNATIONAL SOUNDS
ΣΑΒΒΑΤΟ 03.08

Emeli Sandé

SOUNDS OF THE WORLD
ΣΑΒΒΑΤΟ 10.08

Gipsy Kings
με τον Tonino Baliardo

Όλες οι συναυλίες διεξάγονται στον Λόφο της Σάνης, με Ώρα Έναρξης 21:30

www.sanifestival.gr
facebook | instagram
twitter: @sanifestival | youtube: TheSaniFestival
Τ: +30 2314 -400.800 & +30 23740-99.400

#SaniFestival #StarsOnTheHill #OnlyAtSani

Όλες οι φωτογραφίες του ΔΤ είναι οι επίσημες promo φωτογραφίες των καλλιτεχνών. Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε όλο το επίσημο υλικό της διοργάνωσης (φωτογραφικές + εικαστικά)
https://www.sani-resort-gallery.com/index?/category/322-sani_festival_2024

Προπώληση Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται!

ONLINE: www.more.com

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
SYMVOLI Conference & Cultural Management
[Βενιζέλου 3, Στοά Λεβή, Τ: +30 2310 433099]

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: σε όλα τα ξενοδοχεία του Sani Resort

ΔΗΜΟΦΙΛΗ