ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ludovico Einaudi ζωντανά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ο Ludovico Einaudi ζωντανά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ο Ludovico Einaudi ζωντανά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού!

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο κορυφαίος Ιταλός συνθέτης θα εμφανιστεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, με το πιάνο του και μία 7μελή ορχήστρα. Ο Ludovico Einaudi είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συνθέτες της σύγχρονης μουσικής, με τα κομμάτια του να συγκεντρώνουν δισεκατομμύρια (!) streams στις διάφορες πλατφόρμες!

Η μεγάλη αναγνώριση του έργου του έχει έρθει μέσα από τα soundtracks κινηματογραφικών ταινιών ( “Intouchables”, “I’m Still Here”, “The Father”, “Nomadland”), τηλεοπτικών σειρών (“Doctor Zhivago”, “This is England”, “Acquario”) και διαφημίσεων. Ιδιαίτερα κομμάτια όπως τα “Experience” και “Fly” θεωρούνται σύγχρονα κλασικά και ανήκουν στην ποπ κουλτούρα.

ludovico.png



Το minimal ύφος του, αλλά και οι ευρύτατες επιρροές που έχει εισάγει (βλ. στοιχεία από τη ροκ, την ηλεκτρονική μουσική, την ποπ), έχει εξελιχθεί μέσα από τα 16 studio albums, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα “Elements” και “In A Time Lapse”. Με αυτά τα δύο βρέθηκε στο mainstream ραδιόφωνο και στα charts σε διάφορες χώρες, ενώ κέρδισε πλατινένιους και χρυσούς δίσκους στη Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία, την Ολλανδία.

Στην Ελλάδα, το κοινό τον ακολουθεί πιστά, κάνοντας sold out ταχύτατα τις εκάστοτε εμφανίσεις του. Ειδικά στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, έχει γράψει ιστορία με αξέχαστες εμφανίσεις.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

VIP A - 150,00 €

VIP B - 118,00 €

ΖΩΝΗ Α - 96,00 €

ΖΩΝΗ Β - 78,00 €

ΖΩΝΗ Γ - 68,00 €

Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ Δ΄) - 58,00 €

Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ Ε΄) -53,00 €

Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ ΣΤ΄) - 48,00 €

Άνω Διάζωμα (ΖΩΝΗ Ζ΄) - 44,00 €

ΑΜΕΑ - 43,00 €

Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές (1 – 3). Τα εισιτήρια κοστίζουν 43 ευρώ. Κρατήσεις στο tameia@greekfestival.gr και στο τηλέφωνο 210 3221 897, Δε-Πα 10:00 – 17:00.


Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το www.more.com, τα Public και το υπόλοιπο δίκτυο της More

Οι πωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ