ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το τρέιλερ της νέας ταινίας Nosferatu είναι εδώ και κόβει την ανάσα

Το τρέιλερ της νέας ταινίας Nosferatu είναι εδώ και κόβει την ανάσα

Σκηνή από την ταινία «Nosferatu».

Focus Features

Έφτασε η πρώτη κανονική και πραγματικά τρομακτική ματιά στην νέα ταινία «Nosferatu» από το χέρι του ταλαντούχου Robert Eggers. Το πρώτο trailer που δημοσιεύτηκε από την Focus Features και το οποίο θα παρακολουθήσετε παρακάτω, αποκαλύπτει τον μυθικό τρόμο του βαμπίρ σε όλο του το μεγαλείο.

Το αναμενόμενο remake του «Nosferatu» το οποίο αποτελεί ένα all-time classic αριστούργημα από την βουβή εποχή του κινηματογράφου και τον σκηνοθέτη F.W. Murnau, μεταφέρεται στις οθόνες μας το 2024 με μία ματιά που μόνο ο Eggers θα μπορούσε να συλλάβει στο Χόλιγουντ, αφού είναι ο σκηνοθέτης που μας έχει δώσει μοναδικές horror ταινίες όπως το The Witch και το The Lighthouse.

Από τα λίγα καρέ που αποκαλύπτονται μέσα από το trailer διακρίνεται ο Willem Dafoe στην τρίτη του συνεργασία με τον Eggers μετά τα «The Lighthouse» και «The Northman», ο οποίος εδώ υποδύεται τον καθηγητή Albin Eberhart Von Franz, έναν κυνηγό βρυκολάκων που βρίσκεται στο κατόπι του βαμπίρ γνωστού και ως Νοσφεράτου.

Η ατμόσφαιρα που πετυχαίνει ο Eggers στο trailer είναι πραγματικά μοναδική και φυσικά πολύ τρομακτική, κάτι που μάλλον μας έλειπε από τον συγκεκριμένο μύθο.

Στο trailer βλέπουμε και τη Lily-Rose Depp ως νεαρή κοπέλα με την οποία ο Nosferatu έχει πάθει εμμονή. Συμπρωταγωνιστούν επίσεης οι Nicholas Hoult, Emma Corrin, Aaron Taylor-Johnson, Simon McBurney και Ralph Ineson.

Ο επονομαζόμενος βρικόλακας ή κατά κόσμον Κόμης Όρλοκ, τον οποίο υποδύεται ο Bill Skarsgard και φαίνεται θολά στις σκιές σαν μια σατανική απειλή που καραδοκεί και παραμονεύει σε κάθε σκοτεινή γωνιά της πόλης δεν κάνει ουσιαστική εμφάνιση στο trailer, κάτι που κάνει την αναμονή ακόμη πιο δυνατή.

Πληροφορίες από: ‘Nosferatu’ Trailer: Lily Rose-Depp Gets Covered in Blood and Bill Skarsgård’s Vampire Terrorizes the Town in Robert Eggers’ Remake

ΔΗΜΟΦΙΛΗ